Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi számít testnedvnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít testnedvnek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ondó és a punci nedv az, de akkor a nyál nem az? A HIV, hepatitis testnedvek és vér (valamint anyatej) útján átadhatók, de nyállal mért nem? vagy izzadság az nem testnedv? vizelet? széklet?

Mivel a szájüregben mindig vannak mikrorepedések, akkor már egy csók útján is el lehet kapni efféle betegségeket?

2011. júl. 16. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel, igen, ellehet kapni!
2011. júl. 16. 13:11
 2/9 Solarian ***** válasza:
Igen el lehet bár jóval kisebb az esélye, mint nemi úton vagy véren keresztül.
2011. júl. 16. 13:11
 3/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ha 4 liter nyálat megiszol akkor elkaphatod a HIV-et. Addig nem. :)
2011. júl. 16. 13:22
 4/9 anonim válasza:

A vírus elsôsorban az emberi belsô testváladékokkal (vér, hüvelyváladék, ondó) terjed. Jelen van a nyálban is, de lényegesen kisebb koncentrációban, mint az elôbb említettekben.

Nyilván megvan a veszélye annak, hogy egy intenzív nyelvescsók során a szájnyálkahártyán normál esetben is elôforduló apróbb sérüléseken keresztül fertôzést okozhat, de ennek meglehetôsen alacsony a valószínűsége, tekintettel a jóval kisebb koncentrációra és a vérbe jutás nehezebb módjára.

2011. júl. 16. 13:41
 5/9 anonim válasza:
Testnedv az ondó a puncilé, a takony, a nyál, a híg kaki, a pisi, a szemfolyadék, a takony, a hányás, a gyomorsav, a takony, a vér.
2011. júl. 19. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó.A taknyot kihagytad :'D

13l

2011. júl. 19. 19:49
 7/9 anonim válasza:
a coca cola
2011. júl. 19. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
nem hagyta ki, beleírta :D én egyébként úgy tudom, esetleges szex közbeni kis sérülések útján lehet elkapni, vér útján. csókkal szimplán nem
2011. júl. 19. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Arra céloztam,hogy 3x is beleírta...szval kihagyta :)

13l

2011. júl. 19. 21:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!