Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek leszbi vagy biszex lányt? Úgy kipróbálnám már dehát a neten áá. :S Valaki mondjon egy jó chat oldalt köszi. :D
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 11:52
1/13 Cyklon válasza:
Menj el diszkóba és üvöltsd el magad, "Leszbi vagyok és csajt akarok!" :D
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy én 17/L és leszbikus.
3/13 A kérdező kommentje:
14/L biszex.:)
2011. júl. 16. 12:00
4/13 anonim válasza:
14 évesen ? smárold le a barbied :D 3 év múlva meg írj rám és be mutatlak 1 sereg lezbinek :D aranyosak ám :D
19F
5/13 anonim válasza:
14 évesen te nem biszex vagy,hanem gyerek. Olvasd el szépen,mi van az oldal tetejére írva:Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
6/13 anonim válasza:
Édes Istenem. Komolyan, minden korombeli hülye? Ez a divat mostanában? Gratulálok neked, 14 évesen biszex vagy, büszke lehetsz magadra, gondolom cigizel is meg piálsz. És még én számítok a suliban köcsögnek mert nem iszom. Na mindegy. 14/F
7/13 anonim válasza:
www.angyalkak.hu de csak 18 felett lehet regisztrálni !
8/13 anonim válasza:
14 évesen biszex vagy, büszke lehetsz magadra--> már amennyiben tényleg bixeszexuális a kérdező akkor miért tehetne róla? nem az ember dönti el,hogy milyen szexuális beállítottságú,nem kéne ezért lenézni. És nem értem miért kell egyből azt mondani,hogy biztos cigizik meg iszik is,hiszen nem is ismered..
9/13 anonim válasza:
attol,hogy szeretnéd kiprobálnád lánnyal,még nem vagy biszex!hiszen nem is probáltad.szerintem ha nem akarsz mindenáron bi vagy leszbi lenni,akkor keress magadnak egy olyan pasit aki neked minden szempontbol(szexuálisan is )tökéletes,és utána is kivánod a dolgot lánnyal is akkor tedd.de divatból vagy ilyesmi mert halottál rola hogy van ilyen azért ne.
10/13 Timicica92 válasza:
hát igen, várj még pár évet..próbáld ki fiuval és ha majd utánna is igy érzel akkor keress 1 csajt. Szóval 5 év múlva megtalálsz :D
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!