Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel lehet a legjobban felizgatni a fiúkat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 11:27
2/16 anonim válasza:
púcsítással, és huncut nézéssel kérdezd meg: leszophatlak?
4/16 anonim válasza:
- Főzök vacsorát
- Most kitakarítok
5/16 anonim válasza:
Lefeküdtem a legjobb haveroddal!
Tuti felizgul.
7/16 anonim válasza:
Kedvesem!
Te fizeted a vacsorát, a mozijegyet, a kozmetikust, a ruha és a cipő vásárlást és az ékszereket, és tudod estére mindig fájni szokott a fejem.
9/16 anonim válasza:
Véletlenül kiborítottam/eltörtem az összes sörödet, ugye nem baj? (mindezt szombaton este mond, miután bezártak a boltok)
10/16 anonim válasza:
11:30-nak van igaza! :D
Az én pasim imádja mikor szépen beleülök az ölébe és belesúgom a fülébe, hogy azt akarom, hogy jól megkúrjon, vagy csak egyszerűen odamegyek letolom a gatyáját és szó nélkül leszopom. Ezek nagyon felizgatják és általában hatalmasat szeretkezünk :D
Szerintem egy férfinak kell, hogy azt érezze, hogy ő a legjobb és az van amit ő akar ilyen téren. Én nem bánom, mert jó neki, és én csak jól járhatok :D
22 L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!