Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az új barátnőmnek (19) még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátnőmnek (19) még sosem volt orgazmusa. Lányok, hogyan érjem el nála?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek már sok pasija volt előttem, de még sohasem élt át orgazmust. Azt mondja, nem a srácokkal van a baj, hanem valami vele...

A hüvelyi orgazmus esélytelen nála, pedig nagyon élvezi, ahogy csinálom, azt mondja nem azzal van a gon...

Elhatároztam, hogy adok neki egy orgazmust, mert azt mndja, olyan volt már, hogy nyalás közben a közelébe került, de aztán mégsem.

Sajnos, csak hétvégente tudunk találkozni.. MÁr sok lányt elégítettem ki a nyelvemmel is, de őt nehezebb lesz, úgy érzem. LÁnyok, hogy nyaljam, hogy el tudja engedni magát annyira, hogy elélvezhessen végre. Mindegy, mennyi ideig tart... inkább a női részletek érdekelnének, mert szeretnék neki én adni végre egy orgazmust.

2011. júl. 16. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvileg nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra, de ha egyedül csinálja magának, akkor se sikerül neki? mert ha úgy igen, akkor esetleg megmutathatná neked hogy csinálja, vagy beszéld meg vele, hogy amikor kényezteted lent, akkor szóljon azokon a pontokon ahol nagyon élvezi :) Igazából én így konkrétat nemtudok mondani, ki kell tapasztalni nálla, gyakoroljatok sokat és sikerül majd :D

21L

2011. júl. 16. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én meg pl. nyalástól nem mentem még el soha életembe, csak szextől tudok. Misszionáriusban, ha megemelem a csípőmet, vagy ha a pasi nyakában van a lábam. Csak így van orgazmusom. Nem tudom, hogy ez vajon hüvelyi, vagy csikló orgazmus, mert mikor masztizok akkor is ugyanilyen érzés, csak szexnél kicsit intenzívebb.
2011. júl. 16. 14:11
 3/4 anonim válasza:
úgy szerintem tuti nem fog sikerülni, hogy nagy hévvel nekiálltok, hogy most igenis elélvezek, mert te is egyre türelmetlenebb leszel, és ő is egyre elkeseredettebben próbálkozik majd. csak élvezzétek. előbb-utóbb sikerülni fog a dolog.
2011. júl. 16. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
a csiklóját nyalogasd, bő nyállal, sőt, ha használsz egy kis ízesített síkosítót, akkor mindkettőtöknek jobb lesz ;) a barátom közben nyálas ujjal a mellbimbómat szokta simogatni és úgy 10000% hogy elélvezek pár perc alatt... próbáld ki ;)
2011. júl. 17. 15:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!