Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátnőmnek (19) még sosem volt orgazmusa. Lányok, hogyan érjem el nála?
A barátnőmnek már sok pasija volt előttem, de még sohasem élt át orgazmust. Azt mondja, nem a srácokkal van a baj, hanem valami vele...
A hüvelyi orgazmus esélytelen nála, pedig nagyon élvezi, ahogy csinálom, azt mondja nem azzal van a gon...
Elhatároztam, hogy adok neki egy orgazmust, mert azt mndja, olyan volt már, hogy nyalás közben a közelébe került, de aztán mégsem.
Sajnos, csak hétvégente tudunk találkozni.. MÁr sok lányt elégítettem ki a nyelvemmel is, de őt nehezebb lesz, úgy érzem. LÁnyok, hogy nyaljam, hogy el tudja engedni magát annyira, hogy elélvezhessen végre. Mindegy, mennyi ideig tart... inkább a női részletek érdekelnének, mert szeretnék neki én adni végre egy orgazmust.
Elvileg nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra, de ha egyedül csinálja magának, akkor se sikerül neki? mert ha úgy igen, akkor esetleg megmutathatná neked hogy csinálja, vagy beszéld meg vele, hogy amikor kényezteted lent, akkor szóljon azokon a pontokon ahol nagyon élvezi :) Igazából én így konkrétat nemtudok mondani, ki kell tapasztalni nálla, gyakoroljatok sokat és sikerül majd :D
21L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!