Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábra élvezés. Mit gondolsz?
Párommal nagyon lábfetisiszták vagyunk. Gyakran élünk a lábsex adta lehetőségekkel. Imádom, ha a párom a lábamra élvez. OK, ez valahol szexuális perverzió, de nekünk ez nagyon bejön,szal nem kell fikázni, ha nem tetszik, az is egy vélemény..
De amiért feltettem a kérdést: kajak szétcsúszva afterozgatunk, és 2 csajszival szóbakerült a téma, akik (azt mondják:)) átlagos sexuális beállítottságúak.
Az egyik hozzáállása: kajak kiakadna ha a partnere a lábára menne el, mondván szarul érezné magát; valamiféle eszköznek csak. Elvesztené a sex a lényegét, h egymásban érnek a csúcsra.
A másikat ellenben nem zavarná, sőt előnyben is részesítené a bizonyos helyekkel szemben(arc, száj).
Ezzel kapcs érdekelnének vélemények, mert én elfogult vok a témában, viszont kajak érdekelne "normális" emberek véleménye, jah, és főleg, h melyik csajszikának van "igaza".. Am más véleményeket is szívesen vennék.
más vélemény: a kajak 30 évvel ezelőtt volt divat :) de kajakra
am ezen miért akadna ki ? amikor a hajára élvez a kis csajnak akkor nem eszköz v amikor a manduláját döfködi a rúdjával ?:D semmivel se használja ki jobban azzal h a lábára élvez mint ha szájba/arcra/mellre/seggre/seggbe/pinába/5. nyakcsigolyára .. tenné ugyan ezt
19F
-Képzeld megvan a jogsim.
-Kajakra?
-Nem személygépjárműre.
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
Am azt mondta azért, mert a hajnál, mandulánál ilyesmi tesz valamit ő is, viszont azzal, h pali csak odatartja a lábát, az olyan személytelen. Hát nem tom, sztem is furcsa hozzáállás. És valahol én is a 2.csajszival értek egyet, de mivel én imádom a dolgot, ez nem reális..:)
Ezt a sok kajakozást nem értettem. Ez nem vízisport rovat XD
Szóval: amíg két embernek kölcsönösségi alapon jó valami, addig nem gond. Ha ez jó mindkettőtöknek, akkor semmi gond ezzel. Csak nem kell mindenki szaglószervére kötni.
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha egy mód van rá, belém (természetesen a gumiba:)) kerüljön a cucc, sehova máshova. De ha már mindenáron rajtam kell kikötnie, még ez a láb dolog a legelfogadhatóbb számomra.
Nem értem azt a csajt, aki mondta, h ezzel eszköz leszel, szerintem sokkal megalázóbb, ha az arcodra, szádba élveznek...
21L
A valamilyen szexuális technikától való viszolygás szerintem a nő félelmének kivetülése. Az első lány meg is nevezi, attól fél, hogy a férfi eszköznek tekinti őt.
Valószínűleg nem elég fejlett a szexualitása, vagy az eddigi partnereinek nem volt az.
Szerintem az az egészséges, ha bármilyen formáját elfogadja, mint a szeretkezés bensőséges, odaadó megnyilvánulása. Ettől még persze lehetnek preferenciái: van, amit különösen szeret, van amit megtesz szívesen, de nem kezdeményezné, van amibe néha belemegy, akad, amit kipróbál, és olyan is, amit soha nem tenne meg.
De hogy az "eszköznek tekintést" vélje bármilyen szexuális praktikáról, hát azzal a félelmét vetíti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!