Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj utálja a webcamszexet msnen?
Figyelt kérdés
Most természetesen nem "a páromnak bármikor" típusra gondolok,hanem szóló csajokra,akik néha szívesen élik ki magukat így.. Minden csaj prűd,vagy vannak még akik bevallják:"igen,én szeretem!" ?2011. júl. 16. 05:11
11/32 anonim válasza:
8:14es 20L vagyok újra.
Kedves 8:20-as :) Felőlem lehet róla szó. Tudod én nem azért csinálom mert élvezem engem nem indít be egyébként, csak az tettszik, hogy engem néznek közbe és látom, hogy tettszik. Jól esik az ha azt mondják szép az alakom és a puncim vagy a mellem. Én nem tartom kurv@ságnak főleg, hogy párom is tudja. 3éve vagyunk együtt. Nagy szerelem meg minden és őt se zavarja ha néha van ilyen.
12/32 anonim válasza:
20L elozo!!
Nem te vagy akivel myvipchaten voltam??!!
Megadtad az email cimedet is (MsN)
gyere fel
14/32 anonim válasza:
20L kűld címet!
Én nem tudok privit írni neked!
17/32 anonim válasza:
Nem én mivel dolgozok :) Ilyenkor nem chatelgetek :)
20L
18/32 anonim válasza:
Nem
most!!
De majd fogsz?! Feljossz MsN-re?!
19/32 anonim válasza:
leírtam az msn-t privátba helyesen van leirva ne ilyedj meg a 2 a drekt van. (csak mert mindenki kérdi hogy elirtam? )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!