Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavar ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha a párotok nem megy el?

Figyelt kérdés
18éves vok és gumiba egyszerüen nem tok elmeni. Önkielégítéssel teljesen le álltam ht ha segít , de nem. Normális válaszokat szeretnék !
2011. júl. 16. 03:48
 1/8 anonim válasza:

ha van bnőd, akkor mondd neki, hogy írasson tabit, ha nincs, akkor meg gyakorolj :)

sok sikert :)

(engem zavar, ha nem megy el, mert ne csak én élvezzem, de ez fordítva is így van)

2011. júl. 16. 04:07
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
hmm akkor maradj otthon ha nem akarsz elmenni zárd be az ajtót 2re
2011. júl. 16. 06:20
 3/8 anonim ***** válasza:
persze h zavar mert azt akarom h neki is jo legyen... de ilyenkor kielegitem oralisan.
2011. júl. 16. 06:56
 4/8 Názáreti Szent Jézus ***** válasza:
Engem az zavar, ha éveken át nem megy el. Bent van a házban állandóan.
2011. júl. 16. 08:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Örülök a humoros válaszoknak ;)
2011. júl. 16. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem zavarna, a szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi.

Szerintem is kérd meg a barátnődet, hogy irasson tabit, és akkor hátha jobb lesz. Vagy meg elégítsen ki orálisan.

2011. júl. 16. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A gumi óvszer így is véd a nem kívánt terhességtől. Meglepően sokan vannak, akiknek a használata miatt elmegy a kedve az egésztől.

2011. júl. 16. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
én örülnék ha nem megy el de tul sokáig ne legyen mert csak nem házas társ
2011. júl. 18. 09:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!