Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja viszonozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja viszonozni az orális szexet?

Figyelt kérdés
A párom nagyon élvezi, ha én kielégítem szájjal, és elég gyakran csinálom is neki. De ő nekem nem. Azt mondja, hogy szeretné viszonozni, de mikor nagyon beindulok, akkor igen nedves vagyok ott lenn, és az nem tetszik neki. De majd még próbálkozik. Eléggé rosszul esik, hogy én annyiszor kielégítem, mert élbvezem, s ő engem nem, s csak visoznzából akarja. Így élvezni se tudnám....
2011. júl. 16. 02:05
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Igaz én fiú vagyok, de nem várnék viszonzást. Úgy el kényeztetném, a barátnőmet, hogy azt sem tudná, mi történt, de viszonzást nem várnék.
2011. júl. 16. 02:10
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Elég pofátlan dolog tőle, hogy csak ő élvezi a munkálkodásod... :P

Szerintem vezesd rá a dolgokra...

Együttlét előtt egy (akár közös) zuhi, utána pl egy kis tejszínhabot nyomsz magadra, és ráparancsolsz, hogy nyalja le! :) Utána csak teszi a dolgát... ;)

22/F

2011. júl. 16. 02:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van... Nem nagyon engedi nekem hogy kielégítsem, mert hogy az megalázó lenne a számomra. De pl 69ben szoktak menni a dolgok, mert ugye akkor velem van elfoglalva, szerintem nektek is el lehetne a megoldás.
2011. júl. 16. 02:24
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

Vagy degenerált,vagy nőgyógyászati problémád van és nyuszi szólni miatta,esetleg azt hiszi,hogy a probléma alapból fent áll minden nőnél.

Magyarul nem csípi ha kicsit büdös a pi-csa.

2011. júl. 16. 02:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs döglött macska szaga a nunidnak,akkor ez a srác orvosi eset,vagy csórikám még nem döntötte el,hogy a cerka melyik oldalán szeret lenni.
2011. júl. 16. 06:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyszerűen csak lusta, önző és mellé még ostoba is.

Az én párom odavan, ha nedvesedek, mert akkor tudja, hogy nagyon élvezem, amit csinál.

Nyalásnál úgy is nedves leszel, magyarán nyálas. Ne a lukat nyalja, hanem a csiklódat a kis hü.lye.

Amúgy rossz hírem van, igenis van olyan fiú, aki undorodik az ilyesmitől. Ebben az esetben belenyugszol vagy otthagyod.

De szerintem a legvalószínűbb, hogy lusta dög, és addig nem strapálja magát, amíg ő mindent megkap, te meg nem érdekled.

Tudasd vele, hogy akkor ti olyan pár vagytok, akik nem csinálják az orálszexet, hát van ilyen. És eztán te se fényesítsd ki a cerkát.

Egy idő után szárazranyal, csak kaphasson egy kis viszonzást cserébe.

2011. júl. 16. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy az a gond, hogy nem mer szólni, hogy valami más az illat vagy hasonló. Mert akkor azt sem merte volna elmondani, hogy azét nem csinálja, mert nem tetszik neki, hogy olyan nedves. Viszont ilyen férfiről sem hallottam még, akit ez zavarna. Általában inkább imádják, ha jól be van gerjedve a nő.

Szerintem is igyál ananászlevet. A biztonság kedvéért menj el nődokihoz.

És a helyedben nem csinálnám neki szájjal. Plusz, nem is magától akarja, hanem csak viszonozni, de még azt sem nagyon. Hát én sem élvezném ebben a tudatban.:/

2011. júl. 16. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem, két szerelmes embernek nem azon kell gondolkozni, hogy mit tagadjon meg a másiktól, hanem arra kellene figyelni, hogy miben adhat többet a másiknak. Ha mindig csak megvonunk a másiktól, akkor a kapcsolatnak rövidesen vége lesz. De, ha adni tudunk mindig, akkor több esélyünk van rá, hogy a szerelem fennmarad. Ezt érdemes sokszor megbeszélnetek egymással, hogy mindenben egyetértés legyen közöttetek.

2011. júl. 16. 12:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!