Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Utolsó lökésnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Utolsó lökésnél titeket is olyan erősen és tövig felnyom a pasitok? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Ma este annyira erősen csinalta a végén hogy picit véreztem is és fájt is.Máskor is így van de ma a vérzéstol nagyon megijedtem. Egész végig nagyon gyengéd volt, de a végén nem tudott uralkodni magán.

Azt mondta ilyen jó még sosem volt.....

Lehet azért mert elég nagy is a barátom hímvesszője és vastag ?( 22 cm és 3 cm vastag kb.)

amikor elment tövig benyomja. Nem szeretném neki megmondani, mert félnék nem tudná így élvezni.

2011. júl. 16. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond el neki hogy véreztél,mert ha sok ilyen lesz akkor esetleg bajod is lehet belőle. Valószínű hogy az ő péniszéhez képest kicsi a hüvelyed hossza ezért nem kéne tövig benyomnia...
2011. júl. 16. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Nem, nem nyom olyan erősen, a barátod önző. Ha ebben ilyen figyelmetlen, és magának való, hogy direkt fájdalmat okoz, csak azért, hogy neki jó legyen, el lehet gondolkozni, hogy akkor másban is ilyen lesz.
2011. júl. 16. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:
A végén nekem is erősebben csinálja, de azért arra vigyáz, hogy nekem ne fájjon. Nyugodtan mond meg neki, az a lényeg, hogy mind a ketten élvezzétek ne csak ő pláne ha még vérzel is. Megfogja érteni.
2011. júl. 16. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:

a végén az én pasim is keményebben csinálja...

jó neki "csak" 17 centis :)

de már véreztem egy kicsit énis

egyébként hamar elmúlt, és akkor volt, mikor nagyon hosszan bírta.

előfordul az ilyen

sztem szólj neki rögtön, ha fáj...én mindig szólok, de először megcsinálta azt, hogy "nem hallotta meg" (sztem nem AKARTA maghallani).

akkor nagyon megsértődtem rá. most már nem csinál így.

2011. júl. 16. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
3cm az nem nagy, hanem szánalmasan kicsi! :D
2011. júl. 16. 04:45
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
22 cm mellé 3 cm vastagság az röhej. hurkapálca kategória
2011. júl. 16. 08:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!