Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasit annyira felhúzni, hogy ne tudjon nemet mondani a szexre? (mert eddig csak orálissan volt)
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 23:47
1/13 anonim válasza:
Szerinted egy fiú csak akkor akar veled szexelni ha felidegesíted?
2/13 A kérdező kommentje:
bocsi rosszúl fogalmaztam, hogy tudom eléggé felizgatni?
így már jobban tetszik a kérdés?
2011. júl. 15. 23:52
3/13 anonim válasza:
én ugytudom a pálesz hatásos erre:Damugy meg mond megnki és kész nemhinném hogy a barátod nemet mondana:D
4/13 anonim válasza:
"bocsi rosszúl fogalmaztam, hogy tudom eléggé felizgatni?
így már jobban tetszik a kérdés?"
Igen, így már valósabb.
Egyébként meg vegyél neki Wow gamecardot, attól majd felizgul.
6/13 Inkog Nito válasza:
Várj most azt mondod a srác nemet mondott a szexre?
7/13 anonim válasza:
00:45 - Jaja, már itt sántít a sztori...
9/13 A kérdező kommentje:
igen nemet mondott a szexre.
csak orálissan és análissan volt.
igen minden oké nála,nagyon is csajpárti :)
2011. júl. 16. 01:12
10/13 1.számúsenki válasza:
Ő bocsi az anális sex az nem sex de amúgy meg ha análisan simán fekszik veled de elölről nem szeretne megismerni akkor még inkább gyanús.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!