Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért csak azokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért csak azokra tudtok szexuálisan vonzó nőként tekinteni akik rátok másznak és rib@ncosan viselkednek? Egy átlagos, visszahúzódó lánynak már esélye sincs?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 23:29
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Hát örűlj annak, hogy nem csak arra használnak..:)
2011. júl. 16. 11:26
 12/22 anonim válasza:

Teljesen eggyet értek az elöttem szolókkal, szerintem azokat a pasikat, akik a ribancokra buknak, félre ismered, és az a tévhited, hogy olyan kell neked, de ha megismernéd, csalódnál bennük..

ismerkedj hozzádhasonló átlagos, de normális fiúkkal.

2011. júl. 16. 11:34
 13/22 M Lóri válasza:
Figyelj! Légy kitartó. Egy olyan fiú aki csak ezeket a k..vákat veszi észre, az nem is érdemel meg. Én sajnos pont forditva vagyok. Nem találok 1 olyan lány, aki azért akar velem lenni mert jol érzi magát és mert kedvel, és nem a kinézetem miatt vagy hogy első este egymásra másszunk.
2011. júl. 16. 12:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Lóri, el kell h keserítselek, olyan lány nincs, aki nem a kinézeted v a pénzed miatt jönne össze veled. Én egyikkel se állok jól, nem is kellek egy lánynak se.
2011. júl. 16. 12:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen a kérdező azt írja, hogy átlagos, visszahúzódobb, nem kitárulkozó lány. Egyszóval nem ribanc. Na most ha ő ilyen, akkor keressen magának egy hasonlóan átlagos, kissé gátlásosabb fiút. Ővele nagyszerűen kijönne. Csak hát erre az a válasz, hogy dehát azok a fiúk unalmasak... :S

De a kérdező ilyenkor belegondolhatna, hogy fordítva is ugyanezt gondolják róla a vagányabb fiúk. Ő egy átlagos csaj azaz unalmas. :S

De azt mondom neked kérdező, hogy lehet hogy az átlagos srácról úgy gondolod unalmas, de csak azért az mert egyedül van, mint ahogy te is. De van egy jó hírem. :) Ezen lehet változtatni. Ha összejönnél egy ilyen fiúval, akkor kettesben már sok közös élményekben lenne részetek. És szinte varázsütésre megváltozna benned az előítélet. Onnantól kezdve már te is boldog lány lehetnél. Azt éreznéd egy olyan fiúval vagy, aki tényleg szeret, és becsül téged. És nem kellene féltkenykedned a ribikre.

Üdv: Delta

2011. júl. 16. 14:00
 16/22 anonim válasza:
Én pont, hogy a rib@ncosokat hagyom figyelmen kívül... :)
2011. júl. 16. 14:31
 17/22 A kérdező kommentje:

11:26 Örülnék ha Végre észrevennének, mint egy szexuálisan vonzó nőt akkor is ha még csak arra kellenék, így semmire sem vagyok jó!

14:00 Már megbocsáss, de mikor mondtam én, hogy unalmasak? Nem hiszem, hogy nem lehetne valaki érdekes személyiségű és normális is egyszerre. Nem említettem azt sem, hogy bármiféle előítéleteim lennének. Neked viszont nagyon is vannak ha egyből ezt látod bele a dolgokba ahogy sok megkeseredett fickó aki csak rib@ncokkal találkozott.

2011. júl. 16. 15:57
 18/22 anonim válasza:

Hogy érted, hogy semmire sem vagy jó? Ez nagyon zavaros nekem:-?? Átlagos és visszahuzodó normális lány létedre az a nagy problémád, hogy nem vagy ribanc?

Kicsit elméledj el azon, hogy mit is szeretnél igazából:) aztán úgy kérj tanácsot.

2011. júl. 16. 20:06
 19/22 anonim válasza:
Egy kicsit az önbizalmadra is építs, szerintem sok mindenre jó vagy csak nem tudod magadról.
2011. júl. 16. 20:08
 20/22 anonim ***** válasza:

"Nem említettem azt sem, hogy bármiféle előítéleteim lennének." - Kedves kérdező, most nyers leszek veled, ugyanis maga a feltett kérdésed is előítélet. :) És igenis, ahhoz, hogy egy fiú szexuálisan, szóval hogy felkeltsd az érdeklődését szóval ahhoz kell hogy kacérkodj egy kicsit vele, ha hűvös vagy és visszahúzodó akkor nem fog beindulni semmi. Akkor csak egy lány leszel a sok közül. Pl. egy igéző pillantás, vagy megnyalod kissé az ajkaid. Esetleg próbálsz kecsesebben mozogni. Ezekre gondoltam. :)

"Nem hiszem, hogy nem lehetne valaki érdekes személyiségű és normális is egyszerre".

Ezt én is így gondolom.

De én akkor is azt mondom viszatérve az eredeti kérdésedre, te alapjában véve képes lennél megtartani egy fiút, de elcsábítani nem tudod őket, mert ahhoz nem elég csak a kedvesség, és jófejség , kell egy pici ribancság is :)

Delta

2011. júl. 16. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!