Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szexen alapuló kapcsolatn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexen alapuló kapcsolatnál - vagyis nevezzük inkább szexbarátságnak - kialakulhat komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, ezt elég rövidre vetted... :)

Nyilván sokmindentől függ, de az esély megvan rá, persze. :)

2011. júl. 15. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
én sokáig azt hittem, h barátság + szexuális vonzalom = kapcsolat, ez alapján logikus lenne, h igen. de mostanában rájöttem, h ez nem így van, a kapcsolathoz kell még valami plusz, ami valószínűleg nem volt meg, ezért nem jöttetek össze hanem kezdtetek szexbarátságba eleve, így azt mondom, nem valószínű. sajnos. de azért drukkolok nektek :)
2011. júl. 15. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze ki alakulhat.
2011. júl. 15. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Na igen, de az a "plusz" is kialakulhat... :)
2011. júl. 15. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, kialakulhat komoly kapcsolat.

Ha szeretnéd azt az együttlétet, akkor sok sikert! :)))

2011. júl. 15. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Rég óta ki szeretném próbálni de eddig ez a fajta öröm szerzs nem jött össze ez nem azt jelenti, hogy szűz vagyok !!!

Warezka 19/F

2011. júl. 15. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:

nem lehetetlen, de mondok egy ellenpéldát. páromnak volt egy 3 éves szexbarátsága, aminek a velem való kapcsolatának komolyra fordulása vetett véget (nem mondom, hogy a színre lépésem, ismertem őt abban a 3 évben is, a dolog pikantériája, hogy a szeretőjén keresztül)

mikor a lánynak színt vallott rólam, volt őrjöngés, gyalázkodás, kérdőre vonás, minden, amihez nincs joga vkinek egy független kapcsolatban. végül annyi aljas húzása volt, hogy, mielőtt még ráment volna a kapcsolatunk (hajszálon múlt) párom végleg megszakította vele a kapcsolatot, teljesen szimpla, prózai okból: neki ilyen barát nem kell, aki ennyire ellenünk van. nyilván volt még egy felvonás dráma, de végre végleg kikerült az életünkből.

szóval ha ostobán kezelik, se szép emlék, se büszkeség nem marad a végére.

2011. júl. 16. 10:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!