Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig életképes a sperma ilyen körülmények között?
ma 3kor voltunk együtt d.u.
és elmentem, de azóta nem voltam wc-n (pisilni), se nem mostam meg-..
fél10kor este ismét olyan 10mp-re gumi nélkül, aztán gumival.
amikor gumi nélkül csináltuk, lehetett az előváladékban életképes spermium?
Nem lehet.
Spermium az ondóban van, az előváladék, - izgalmi cseppek - nem tartalmaznak spermiumot.
A spermium, szerencsés esetben akár száz évig is életképes, ha megtermékenyít egy petesejtet.
Az nem gond, hogy nem mostad meg, de legalább akkor védekeztetek volna az elejétől fogva...
Az előváladékba akármikor kerülhet sperma. Lehetséges, hogy nem lesz belőle terhesség, de jobb, ha inkább védekeztek...
Ha mindenképp gumi nélkül akarjátok csinálni, inkább az óvszert váltsátok át fogamzásgátlóra vagy használjátok mindkettőt, ha úgy esik jól. :)
Lássuk csak: ma du. 3-kor voltatok együtt, aztán este fél 10-kor is de a kettő között nem mostad meg?? Az f@sza... Higiéniából egyes.
"10mp-re gumi nélkül, aztán gumival. "
Védekezésből is egyes.
az én barátom azt állitja, hogy az elöváladékban is lehetnek élö spermiumok, ezért is nem szoktunk gumi nélkül szeretkezni.
picit szerintem félhetsz töle (az elöváladéktol), mert nem kizárt.azért vizsgáltasd ki magad: ).
a szex utáni mosakodásrol.engem zavarni szokott...ezért szoktam utána gyorsan lezuhanyozni.ez persze nem fontos, mert nincs mindenki utjában.
a gyökér válaszokkal meg ne is foglalkozz; )).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!