Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ideig életképes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pipci kérdése:

Mennyi ideig életképes a sperma ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

ma 3kor voltunk együtt d.u.

és elmentem, de azóta nem voltam wc-n (pisilni), se nem mostam meg-..

fél10kor este ismét olyan 10mp-re gumi nélkül, aztán gumival.

amikor gumi nélkül csináltuk, lehetett az előváladékban életképes spermium?

2011. júl. 15. 22:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
oszt te nem iszó eleget h nem hugyálsz egész délután?
2011. júl. 15. 22:39
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Lehet sok pontot gyűjtött és kiválthatta az acélhólyagot. (sims 3)
2011. júl. 15. 22:41
 3/20 anonim ***** válasza:
43%

Nem lehet.

Spermium az ondóban van, az előváladék, - izgalmi cseppek - nem tartalmaznak spermiumot.

A spermium, szerencsés esetben akár száz évig is életképes, ha megtermékenyít egy petesejtet.

2011. júl. 15. 22:44
 4/20 anonim ***** válasza:

Az nem gond, hogy nem mostad meg, de legalább akkor védekeztetek volna az elejétől fogva...

Az előváladékba akármikor kerülhet sperma. Lehetséges, hogy nem lesz belőle terhesség, de jobb, ha inkább védekeztek...

Ha mindenképp gumi nélkül akarjátok csinálni, inkább az óvszert váltsátok át fogamzásgátlóra vagy használjátok mindkettőt, ha úgy esik jól. :)

2011. júl. 15. 22:46
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Lássuk csak: ma du. 3-kor voltatok együtt, aztán este fél 10-kor is de a kettő között nem mostad meg?? Az f@sza... Higiéniából egyes.

"10mp-re gumi nélkül, aztán gumival. "

Védekezésből is egyes.

2011. júl. 15. 22:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a sok félősre! Itt mindenki azt hiszi, hogy ha 5 km-es körzetben valaki elmegy, ők egyből terhesek lesznek. 3 és fél 10 között eltelt 6 és fél óra, a szabadlevegőn a sperma kb. 5 percig él, a nő puncijában 3 napig (kicsivel fentebb akár 9 hónapig is, de ha valaki egy magzatot g*cinek hív, az g*ci dolog). Azt, hogy a húgycsőben meddig él, nem tudom, bár jobb lett volna dobni egy sárgát. Tisztálkodásért meg ne szóljatok be neki, szerintem sokmindenkinek (köztük nekem is) volt olyan, hogy dugtunk délután kétszer, és csak este mentem el fürdeni. Aki azonnal rohan és vakarja le magáról a párja nedveit, az undorodik tőle, vagy mi?
2011. júl. 16. 00:41
 7/20 anonim ***** válasza:
74%
nos, ne zárjunk ki azért a lehetőséget hogy pár túlélt annyi időt, ha a sperma elegendő uticsomagot pakolt be és elég részt megnézett a túlélés törvényeiből lehetséges hogy túlélt, lehet hogy egy kisebb csapat is. Lehetek árulkodó jelek is pl: füstöl a párod farka, ez azt jelenti hogy a spermák tüzet gyújtottak hogy megfőzék a levadászott állatokat a túlélés érdekében. végül amikor észreveték a civilizációt a távolban nagy eséjel jutottak be...
2011. júl. 16. 01:24
 8/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 16. 08:10
 9/20 anonim ***** válasza:
ezaz utolsó ez bolond de majd beszartam a röhögéstől. XDD
2011. júl. 18. 22:07
 10/20 anonim ***** válasza:

az én barátom azt állitja, hogy az elöváladékban is lehetnek élö spermiumok, ezért is nem szoktunk gumi nélkül szeretkezni.

picit szerintem félhetsz töle (az elöváladéktol), mert nem kizárt.azért vizsgáltasd ki magad: ).

a szex utáni mosakodásrol.engem zavarni szokott...ezért szoktam utána gyorsan lezuhanyozni.ez persze nem fontos, mert nincs mindenki utjában.

a gyökér válaszokkal meg ne is foglalkozz; )).

2011. júl. 18. 22:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!