Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány szereti a kötetlen alkalmi szexet, kapcsolatot? 18-27 éves?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 22:32
1/21 anonim válasza:
Hát remélem minél kevesebben. Sztem nem igazán ideális csak szexre összejönni valakivel. Bár sokkal egyszerűbb lenne, mint egy kapcsolat. De mégsem az az igazi:S
2/21 anonim válasza:
hát a sarki k*rva tudtommal szereti...
3/21 anonim válasza:
Mindegyik szeretné, csak egyik sem ismeri be.
Pont mint a női önkielégítésnél, mindegyik csinálja, de a harmada sem ismeri el.
4/21 anonim válasza:
Én mondjuk bevállalnám, így legalább nem kell csalódni a pasikban :D
5/21 anonim válasza:
A kérdező nem ribancokról és k*rvákról beszél, hanem szexen alapuló kapcsolatról. Nem a 100 partneres egyedekről,hanem olyanokról, akiknek nincs párjuk, de igényük van.
Ne keverjétek a dolgokat.
6/21 anonim válasza:
22:35
hát te baromi okos vagy. O.o bújj el.
8/21 anonim válasza:
Én szeretem, most van is egy csak szexen alapuló kapcsolatom. Már az elején tisztáztuk, hogy mit akarunk egymástól. Szerintem is minden lány szeretné, csak nem vallja be. Nyilvánosan én sem.. :$ Nekem azért kell a szexkapcsolat, mert vannak szükségleteim, de így legalább ismerem az illetőt, mert az alkalminak, ha teljesen idegennel történik, azért vannak veszélyei. 18/L
9/21 anonim válasza:
Én még szűz vagyok, még is bevállalnám... nem vagyok jó a párkapcsolatokban, nem tudok senkihez sem kötődni...
17/L
10/21 anonim válasza:
volt már ilyen, nem rossz, de a legtöbb lány azért kapcsolatra vágyik igazán. 20l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!