Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ez neki? szeret szenvedni, vagy megjátssza magát?
Figyelt kérdés
van egy haverom, 18 éves fiú, nemrég együtt voltunk egy társasággal nyaralni meg a soundon is, szóval hosszabb ideig láttam, mit csinál. minden egyes este más lányt szedett fel, ismerőst, ismeretlent, változó, hogy meddig ment el velük, smártól szexig minden volt. majd onnantól h másnap felkelt minden napot azzal töltött, hogy depressziósan bámult maga elé és senkivel nem volt hajlandó beszélni, láthatóan lelkiismeret-furdalása volt az előző éjszaka miatt. barátnője konkrétan most nincs, illetve van egy on/off kapcsolata, de semmi komoly. szerintetek miért jó neki ez? vagy igazából semmi baja nincs csak vmiért úgy tesz, mintha?2011. júl. 15. 22:00
1/5 anonim válasza:
Láttad azt a részt az Így jártam anyátokkal című sorozatból, amiben Barney-nak megvolt a tökéletes hete?
2/5 A kérdező kommentje:
nem, de ha meg tudod mondani melyik évad melyik rész akk megnézem :)
2011. júl. 15. 22:05
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az alapvetésed téves.
Talán eleve depressziós valamiért, és az ilyen viselkedéssel próbálja eliminálni.
4/5 anonim válasza:
"nem, de ha meg tudod mondani melyik évad melyik rész akk megnézem :)"
s05e14
5/5 A kérdező kommentje:
ok, megnéztem. szóval te is azt mondod h más baja van és ezzel próbálta elterelni a figyelmét, ugye? :D
2011. júl. 15. 23:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!