Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszene-e a barátomnak egy sztriptíz?
Több,mint 2 éve járunk már. Gondoltam beújítanék valamivel és erre esett a választás. Még sosem csináltam ilyet, izgulok is de nagyon... Nagyon félek tőle,de már többször is mondta a barátom,hogy ő egyszer szívesen látna sztiptizelni.
Akkor leírnám,h hogy csinálnám és ha jó ötlet vagy épp az ellenkezője akkor irjátok meg. Meg persze ötleteket is várok.
Első lépésben a szobát ahol leszünk kicsit hangulatosabbá tenném.Gyertyafény, kis világitás. Utána beinvitálnám őt a szobába ahol kis pezsgővel várnám. Annyira nem szoktunk inni meg nem vagyunk nagy alkoholisták,de talán az kicsit segitene ellazulni. Leultetném 1 székre.
Én harisnyában lennék, meg ing és nyakkendő. Bekapcsolnám a zenéét és utána kezdődne a levetkőzés meg a kis csipőlengetés amitől nagyon parázom. Szép lassan mindent..
A vetkőzés után meg 2 lehetőség lenne,de nem tudom h melyik.Az egyik az,hogy felmennék a galériára,ahol ott lenne az ágy és őt ott levetkőztetném. Vagy a másik az,hogy ott még a székben a vetkőzésem után levetkőztetném aztán felinvitálnám a galériára.
Szerintetek ez jó?

Biztosan teszene neki, mert szerintem minden pasi odavan ha kényeztetik őket. :P
Ha javasolhatom gyakorolj a tükör elött, mert akkor láthatod, hogy melyik mozdulat néz ki jól! :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!