Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszene-e a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszene-e a barátomnak egy sztriptíz?

Figyelt kérdés

Több,mint 2 éve járunk már. Gondoltam beújítanék valamivel és erre esett a választás. Még sosem csináltam ilyet, izgulok is de nagyon... Nagyon félek tőle,de már többször is mondta a barátom,hogy ő egyszer szívesen látna sztiptizelni.

Akkor leírnám,h hogy csinálnám és ha jó ötlet vagy épp az ellenkezője akkor irjátok meg. Meg persze ötleteket is várok.

Első lépésben a szobát ahol leszünk kicsit hangulatosabbá tenném.Gyertyafény, kis világitás. Utána beinvitálnám őt a szobába ahol kis pezsgővel várnám. Annyira nem szoktunk inni meg nem vagyunk nagy alkoholisták,de talán az kicsit segitene ellazulni. Leultetném 1 székre.

Én harisnyában lennék, meg ing és nyakkendő. Bekapcsolnám a zenéét és utána kezdődne a levetkőzés meg a kis csipőlengetés amitől nagyon parázom. Szép lassan mindent..

A vetkőzés után meg 2 lehetőség lenne,de nem tudom h melyik.Az egyik az,hogy felmennék a galériára,ahol ott lenne az ágy és őt ott levetkőztetném. Vagy a másik az,hogy ott még a székben a vetkőzésem után levetkőztetném aztán felinvitálnám a galériára.

Szerintetek ez jó?

2011. júl. 15. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hülye kérdés... melyik pasinak nem tetszene?
2011. júl. 15. 20:10
 2/14 PerverzcsajXD ***** válasza:
A végén lehet egy csattanó amikor "leeeciídázood" x"DD :]]]
2011. júl. 15. 20:27
 3/14 A kérdező kommentje:
az meg mit jelent?
2011. júl. 15. 20:31
 4/14 PerverzcsajXD ***** válasza:
"Lecidázni"=Orális szex=Lesz*pni
2011. júl. 15. 20:32
 5/14 A kérdező kommentje:
így már értem. köszi
2011. júl. 15. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Biztosan teszene neki, mert szerintem minden pasi odavan ha kényeztetik őket. :P

Ha javasolhatom gyakorolj a tükör elött, mert akkor láthatod, hogy melyik mozdulat néz ki jól! :D

2011. júl. 15. 20:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen 2-3szor elpróbáltam tükör előtt.Kb. megvan,h mit fogok csinalni, de azért izgulok...De NAGYON! csak tényleg örömet szeretnék neki okozni..Csak nem vagyok azért egy olyan nagy táncos és kicsit azért félek.
2011. júl. 15. 20:45
 8/14 PerverzcsajXD ***** válasza:
Ha szeret akkor bármit csinálsz neki tetszeni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDD
2011. júl. 15. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
"de már többször is mondta a barátom,hogy ő egyszer szívesen látna sztiptizelni. "szerintem ebből választ kaptál arra a kérdésre hogy tetszene-e neki :)
2011. júl. 15. 20:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Csak úgy érzem,h oké a tükör előtt megcsinálom, de ott,h ő is ott van.. ajj kicsit konzervatívabb vagyok..
2011. júl. 15. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!