Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek így van?
Figyelt kérdés
Amikor maszturbálok nagyon jó érzés és mindig el szoktam menni. Viszont miután volt az orgazmusom elég hülye(lelki) érzést tapasztalok amitöl a kedvem el megy, hogy tovább folytassam. Mindenkinek így van?2011. júl. 15. 19:20
1/10 anonim válasza:
Maszturbálás után, már egy darabig nem kívánod az normális teljesen. De milyen hülye lelki érzést érzel? Fiú vagy nő vagy?
3/10 anonim válasza:
én pl elmegyek hugyozni azt csocsesz
4/10 anonim válasza:
de igen ! velem is szokott ilyen lenni,egy kissé szégyenérzet vagy nem is tudom micsoda az.fogalmam sincs hogy mitől lehet. minden esetre nem tart távol a masztitól.
5/10 A kérdező kommentje:
nő vagyok! de nem vagyok vallásos meg semmi meg a masztit is kívánom már később de ott az aktus után egyből nem.
2011. júl. 15. 19:32
6/10 anonim válasza:
ez teljesen normális, velem is igy van
8/10 anonim válasza:
igen velem is ugyan az van mint veled! valami belenyilall az emberbe, lehangoltság érzése ,én se tudom.
9/10 szamuráj válasza:
Hét igen, ez az az érzés, hogy:"Hiányzik valaki mellőlem, akihez odabújhatnék, megcsókolna, melleimmel játszana, akinek megfognám a kemény farkát, belém hatolna és újra orgazmusom lenne!"
Nőként egy kérdést tegyél fel: Jó volt az orgazmus? Ha igen minden oké, szerezz még örömet magadnak, ha nem, válts maszturbációs módot és próbáld újra!
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor nincs baj :)
2011. júl. 16. 23:21
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!