Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire nedves?

Figyelt kérdés
Amikor szeretkezünk a párommal alattam foltokba csöpög le a nedv,meg cuppogok.A párom azt mondja nem zavarja,de én olyna kínosan érzem magam...Mit csináljak hogy ne legyek ennyire nedves?Nem arra gondolok hogy teljesen száraz legyek,de szerintem ez nem normális dolog..20/L
2011. júl. 15. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
De normális dolog, egyszerűen csak egészségesen fel vagy izgulva. Talán az lehetne probléma, ha olyan nedves lennél, hogy a barátodnak már nem lenne olyan intenzív érzés a szex. De amint mondta ezzel nincs semmi baj, az én párom például imádja, hogyha cuppogok, csak még jobban beindul tőle. Ne aggódj, nincs semmi baj Veled.:) Esetleg törülköző, hogy a lepedő ne legyen olyan..
2011. júl. 15. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
ja igen, ez lemaradt: 19/L
2011. júl. 15. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik.
2011. júl. 15. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

minél nedvesebb vagy annál jobb

annál jobban fel vagy izgulva

ne akarjál száraz lenni, az nem jó egyikőtöknek sem

2011. júl. 15. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
énis így szoktam.. barátom imádja. azt szokta mondani hogy minél nedvesebb annál jobban élvezi az egészet, mert nagyon könnyen csúszik. Ő imádja :)
2011. júl. 15. 23:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!