Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az aktívabb szexre?
A barátnőmmel lassan egy éve vagyunk együtt!Jól megvagyunk meg minden,de a szex az nem az igazi!
Neki annyiból áll a szex hogy levetkőzik bebújik a takaró alá és várja hogy rá másszak!Olyan mint egy darab fa!
Nála az előjáték nem ismert fogalom!Az orális szexet visszataszítónak és gusztustalannak tartja!
Próbáltam már rávenni különböző viszonylag egyszerűbb pózokra de 5 perc után meguntam azt hallgatni hogy neki ez hogy nem tetszik meg hogy mekkora hülyeség és stb....
Aztán leültem vele beszélgetni hogy ezen változtatni kéne mert ez sem neki sem nekem nem jó és nem élvezetes!
Azt mondta megpróbál változtatni!Aztán elérkezett a pillanat hogy gyakorlatba foglalja ígéretét de természetesen elmaradt!Én nagyon szeretem azt amikor lovagol rajtam a lány,mondtam neki hogy próbálja ki erre a válasza "bisssszzzztoss neeem"!
Valami ötletek tippek hogy hogyan tudnám rávenni a változásra!?Vagy bele kéne törődnöm?
Minden fejben dől. A lányoknál is. Nem élvezi a szexet, esélyt sem ad magának. Lehet, hogy a nevelése miatt ,vagy rossz élményei vannak, vagy benned van a hiba.
Már hallottam olyanról is, hogy a lány az egyik fiúnál el tudott lazulni ,a másiknál meg nem, mert ő volt számára a megfelelő.
Én pl. a szüzességem a barátommal vesztettem el. De nekem meg kellett tanulnom ellazulni. Addig nem jött az orgazmus sem és egy idő után untam a szexet is. De amint segítettem így magamon és kiteljesedett a szexualitásom kezdtem egyre élvezetesebbnek ítélni.
Azt nem kérdezted meg miért viselkedik így?
Van egy ötletem! :)
Egyrészt mint már előttem is írták páran, próbáljátok meg töksötétben csinálni... és próbáld meg úgy rávenni, hogy lovagoljon rajtad, stb.
Másrészt: mi lenne, ha belevinnéd kicsit komolyabb játékokba? :)) Pl úgy csinálnátok, mintha 'megerőszakolnád' :) Tehát vadabbul, tempósabban, esetleg lefogva őt, stb... talán kicsit felszínre törne a vadabb énje, ha érezné, hogy komoly a szitu, és vadulni kell... :) Persze előtte vele beszéld meg, nehogy megijedjen, hogy mit ráncigálod, mint egy darabt húst :DD
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!