Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig szexkapcsolatot akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig szexkapcsolatot akarnak tőlem. Baj, ha én meg hasznot?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szupermodell, inkább átlagos.

homokóra-alakom van, csak mivel sovany vagyok, kicsi a mellem meg a s.ggem.

nem öltözök kihívóan, de a pasik folyton azért jönnek oda, hogy szexkapcsolatra vegyenek rá.

sokáig normális kapcsolatot akartam, de beletörődtem, hogy engem nem szeret senki a belső értékeimért ( lehet nincsenek is XD).

viszont, nekem "nem poén", h megd.g valaki, aki iránt nem érzek semmit.

volt egyéjszakás kalandom, de a testi kielégülés nem ér semmit, ha nincs lelki.

egy retkes k-nak éreztem magam.

aztán eszembe jutott, ha már úgyis csak a testem kell, fizessék ezután meg!

tényleg elfogadhatatlan ez?

a tapasztalatok, az élet tett ilyenné...

2011. júl. 15. 18:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Olyan szerintem nem létezik hogy soha ne találjon az ember normális társat maga mellé.

Elég fiatal vagy még ahhoz h ez miatt légy elkeseredve.

2011. júl. 15. 23:51
 42/44 Dádikaa ***** válasza:
mennyibe kerül? >)
2011. júl. 16. 09:59
 43/44 szamuráj ***** válasza:

Ezt a szituációt hívják talán spirálgyűrűnek...

Minél többször fekszel le /ingyen, pénzért most mindegy/annál többen fogják azt GONDOLNI és MONDANI rólad, hogy kurv@ vagy. Egyszerű matematika....

A változás nehéz, de meg kell próbálnod. A könnyű pénz nem mindig jelent hosszú biztonságot, mert mindig lesznek majd fiatalabb lányok, akik elhalásszák előled a kuncsaftokat/ergo: max. 5-7 év/

Változtasd meg az érdeklődési köröd, társaságot...

Nem vagy még elveszve, lehet máshol kellene lógnod napközben...

2011. júl. 16. 09:59
 44/44 anonim ***** válasza:

Tegnap gondolkodtam rajta és arra jutottam hogy te eleve ilyen bebeállítottságú vagy. Persze azt továbbra is értem hogy ez könnyű, na de nem is jutott volna eszedbe eleve ha nem akarnál szexelni.

Persze panaszkodsz, de ez kb olyan minta full gazdag nőcske meg lánya, folyton mondja hogy jaaaj de nincs pénz, fuu megint kéne pénz de azért megy haza a csúcs házába, 48cm-es tévével, hát le kell vezetni stresszt. Na szóval te szerintem még direkt élveznéd is már a továbbiakon kívül hogy ha már úgyis. De hát ez is egy munka, minél előbb elkezded annál jobb.

2011. júl. 16. 22:54
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!