Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet aktus közben eredményesen növelni a tűrőképességet?
Figyelt kérdés
ki hogy szokta növelni a tűrőképességét? a partneretek mennyiben segít, hogy minnél tovább bírjátok ?
Kort s nemet léci :D
2011. júl. 15. 16:53
1/14 anonim válasza:
Gondolj közben végig Magdi anyusra, nálam bevált :D
23/F
2/14 A kérdező kommentje:
:)) Jójó de az milyen, hogy egy csajjal vagy s magdira gondolsz :O:O:O
2011. júl. 15. 17:01
3/14 anonim válasza:
Szerintem gondolj Rexire :D az lehet ha jobban beválik :D
4/14 A kérdező kommentje:
Te honnan ismered a kutyám nevét :-?
De az nem jóó...
2011. júl. 15. 17:05
5/14 anonim válasza:
az a kutyád neve?:D zsiiir :D annál jobb:))
6/14 Cliff Barnes válasza:
Szerintem meg kántáld közben frecsegő nyállal, hogy Spárta.
7/14 anonim válasza:
mikor érzed h közeledik akk kicsit lassíts, esetleg állj le, ahgyjátok kicsit abba...aztán mehet tovább
legalábbis a barátom ezt szokta csinálni
(így kb 1-1,5 óra, de ha am ha végig gyorsak vagyunk 30-40 perc)
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi:P
Te gondolom csajból vagy :) Te mennyi idő alatt nedvesetsz el?vagy neked mennyi idő míg elmész ? s korod?:P
2011. júl. 15. 17:10
9/14 anonim válasza:
valahol olvastam egy amolyan tréninget pasiknak, hogy tovább bírják... maszturbálnak és amikor közel járnak akkor a makk alatt rászorítanak.... ettől erősebb fájdalmat éreznek, aztán folytatják tovább.... elvileg ettől még tovább fogják bírni. hogy hatásos-e nem tudom, mert lány vagyok... XD de egy próbát megér... de szex közbe is kipróbálhatod... :D
10/14 A kérdező kommentje:
Ez jó :)) nem tudom az milyen lehet :)) de kéne az a honlap :-"
2011. júl. 15. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!