Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a nők a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők a szexet?

Figyelt kérdés
Nem tudom de ez az érzés szerintem minden férfiba megvan hogy nem szeretik a nők a szexet?!
2011. júl. 15. 15:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
,,Szexelni nem több, mint önkielégítést végezni," e két tevékenység között van azért némi külömbség...:)
2011. júl. 15. 16:32
 22/32 anonim ***** válasza:
22%

Egy férfiban sincs meg ilyen érzés, csak az ilyen zsebhokis, anyu pincéjében lakó lúzerekben mint te is vagy! De tudod mit, a nők egyenesen utálják a sexet VELED! :)

Szép halált!

2011. júl. 15. 16:47
 23/32 anonim ***** válasza:

Ezt a sz*r kérdést már megbocsáss! -_-"

Természetesen a nők szeretik a szexet, élvezik, csak néhány nő másképp mutatja ki az érzéseit.

Nem hiába lett az a kifejezés is hogy "f*szhiányos" :D

2011. júl. 15. 19:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Ez most nagy butaság, verd is ki a fejedből, mert mi nők igen is szeretjük a szexet!! Háát.. kivétel, ha béna a partner gyengécske nem tudja azt nyújtani amit mi szeretnénk. Amúgy nem hinném, hogy lenne olyan nő aki nem szereti a szexet, személy szerint én szeretem. Ennyi.
2011. júl. 15. 19:27
 25/32 A kérdező kommentje:
jól van nah meg ne öljetek mert feltettem ezt a kérdést!!
2011. júl. 15. 20:26
 26/32 anonim ***** válasza:

15:18-nak

57 éves vagyok, férfi, és nagyon boldog.

2011. júl. 15. 21:29
 27/32 anonim ***** válasza:
Én például imádom a szexet, ha lenne megfelelő partner akkor reggel este azt csinálnám :P :D
2011. júl. 15. 21:39
 28/32 anonim ***** válasza:
Gondolom kis 13éves kis p*cs vagy, aki hülye kérdéseket tesz fel...menj inkább játssz a legóiddal....-_-"
2011. júl. 16. 09:54
 29/32 A kérdező kommentje:
Meg a fas.zom a szádba UTOLSÓ annyit elárulhatok hogy sokkal idősebb vagyok te fas.zra húzzandó gyökér ha fel is raknám ezt a kérdést te pö.cs 13 évesen akkor milyen bele szólásod lenne MAX LESZO.PHATNÁL és ennyi inkább törődj a magad gondjával ha nem tetszik ne írj ide te csíra fa.szló???
2011. júl. 16. 11:49
 30/32 A kérdező kommentje:
többi értelmesnek aki írt köszönöm a kommentet
2011. júl. 16. 11:52
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!