Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Házasság és maszturbálás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság és maszturbálás?

Figyelt kérdés

Ez hogy van? Ha van egy ember, akit szeretek, meg minden, attól az emberek még szoktak maszturbálni, igaz? Gondolom persze.. de mégis hogyan? Ott a párjuk mellett az ágyban? Szoktak erről beszélni? Mit gondol erről a másik fél, hogy "miért" teszi - miért nem inkább szexelünk, stb..

Ne nézzetek hülyének, csak érdekel, ez hogyan működik.

L18

2011. júl. 15. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi minden nap szexelünk, ritka mikor nem, így nincsen igény a maszturbálásra.De vannak olyanok, akik egymás előtt csinálják, vagy kevés amit kap a párjától, így magát kényezteti.Mást nem tudok elképzelni.
2011. júl. 15. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Páronként eltérő. Van ahol nem vagy titokban maszturbálnak, van ahol előjátékként. Mi például nem szoktuk együtt, de tudjuk, hogy a másik is csinálja. Egyszerűen egy teljesen más érzés. A szex fárasztó, figyelned kell a másikra, persze csodálatos dolog, de van amikor az ember csak annyit szeretne, hogy hamar elintézze és ne kelljen a másikkal foglalkozni, hadd legyen kicsit önző.

Mondjuk sajnos a legtöbb nő mellett ha csinálja is a pasi, akkor titokban, pont mert azt hiszik, hogy velük van baj, hogy a pasi inkább ezt választja.

2011. júl. 15. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi sokat szexelünk, de ha elutazik a férjem (vagy én), akkor bizony előfordul, hogy magamhoz nyúlok. Nincs ebben semmi. És néha a házaséletet is feldobjuk azzal, hogy együtt maszturbálunk. :)

34N

2011. júl. 15. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

en is szoktam, mert egyreszt masfajta az az orgazmus, amit magamnak szerzek, es jo, amirol nem akarok lemondani.

Masreszt, mert kenyelmes. az ember nem mindig akar kifaradni, izegn,-mozogni, lihegni ahhoz, hogy orgazmusa legyen.

Akkor csinalom mikor a parom tusol, vagy miutan elment munkaba.

2011. júl. 15. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán megfér a kettő egymás mellett.

A második válaszoló szépen kifejtette, h miért.

Adódnak olyan helyzetek is amikor az egyik félnek el kell utaznia, mondjuk pár hétre. Olyankor miért kellene nélkülözni?

Kiegyensúlyozott szexuális élet része is lehet.

A férjem imád engem nézni. Persze egy idő után bekapcsolódik ő is, aztán egy fergeteges hancúr lesz belőle.

12 éve élünk együtt, 10 éve vagyunk házasok, közel 40 évhez.

2011. júl. 15. 15:08
 6/7 Makkos Hal válasza:

Fiatal koromban naponta szükségét éreztem.

Házasságunk kezdeti szakaszában igen ritkán volt szükség rá.

Leginkább a most nem érek rá, jaj, hagyd a filmemet megnézni, csak most ne stb.miatt kényszerültem rá. De van veszély benne. Egyrészt mivel kényelmesebb képesek vagyunk rászokni.

Viszont a teljesítményünk már kívánnivalót hagy maga után.

Ebből aztán könnyen magán akciók lehetnek más kapcsolatok utáni kacsingatás, megcsalás.

Erre pedig senkinek nincs szüksége.

Az együtt maszturbálás időnként feldobhatja a szexet, de csak ritkán ajánlom.50/F

2011. júl. 15. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy működik, mert én nem igénylem, de azt mondják, simán megfér együtt a kettő, mert ha valaki éppen nagyon kívánja, a másik meg valamiért nagyon nem, akkor így oldja meg.
2011. júl. 15. 15:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!