Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy olyan fiú jön ki hozzám,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiú jön ki hozzám, akinek barátnője van. Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
A te magánéleted. Nincs köze hozzá senkinek. Nem is tudok véleményt nyilvánítani, mert nem ismerlek titeket.Tudok olyan esetet, ahol iszonyúan megérdemelték a megcsalást egyesek, de van, ahol nagyon sajnálom a megcsalt felet.
2011. júl. 15. 14:38
 2/9 k4lm0p1r1n ***** válasza:
sok sikert. amúgy ez a korotoktól függ, a kapcsolatotokról, és attól is hogy milyen céllal megy hozzád, miben egyeztetek meg. ha barátok vagytok normális, ha nem rég ismerkedtetek meg, dugni akar. vagy tanulni.
2011. júl. 15. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre mit lehet mondani?

Minek megy ki?

Dugtok?

Akkor egy gerinctelen ribi vagy,annyi szabad pasi van,de neked olyan kell aki foglalt.Szép.

2011. júl. 15. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért megy ki hozzád. Ha megcsalja veled a párját akkor egy gerinctelen p.öcs, és te se számíthatsz másra, ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog köztetek.

Ha csak barátkozni akar, és te repülsz rá annak ellenére, hogy tudsz a kapcsolatáról akkor rólad van egy igen egyértelmű véleményem.

2011. júl. 15. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Hajjaj... :)

Egy ilyen sztiuációbol húztam most ki magam. Megőrülök a srácért, dehát a barátnő...

Szóval én nemet mondtam, de majd írd meg, te megbántad-e, hogy igent. Én megbántam a nemet. :D

2011. júl. 15. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:

mi a baj abba ha beszélgettek? semmi... Ezt minek kérdezted meg?:P

Semmi értelme az egésznek...

Ha meg akciózni hívtad akkor gratulálok...Keress fel inkább mást akár engem de ne azt aki foglalt:)

18\f

2011. júl. 15. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz 2. lenni....gratula.Nekem ilye esetben felfordulna a gyomrom,de te tudod...Nem,hogy inkább keresnél egy szabad pasit...
2011. júl. 15. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
+n
2011. júl. 15. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "jön ki hozzám"? Hová? Külföldre, az udvarra?

Minek megy? Beszélgetni, ismerkedni, dugni?

2011. júl. 15. 17:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!