Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiú jön ki hozzám, akinek barátnője van. Vélemény?
Hülye kérdésre mit lehet mondani?
Minek megy ki?
Dugtok?
Akkor egy gerinctelen ribi vagy,annyi szabad pasi van,de neked olyan kell aki foglalt.Szép.
Attól függ, miért megy ki hozzád. Ha megcsalja veled a párját akkor egy gerinctelen p.öcs, és te se számíthatsz másra, ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog köztetek.
Ha csak barátkozni akar, és te repülsz rá annak ellenére, hogy tudsz a kapcsolatáról akkor rólad van egy igen egyértelmű véleményem.
Hajjaj... :)
Egy ilyen sztiuációbol húztam most ki magam. Megőrülök a srácért, dehát a barátnő...
Szóval én nemet mondtam, de majd írd meg, te megbántad-e, hogy igent. Én megbántam a nemet. :D
mi a baj abba ha beszélgettek? semmi... Ezt minek kérdezted meg?:P
Semmi értelme az egésznek...
Ha meg akciózni hívtad akkor gratulálok...Keress fel inkább mást akár engem de ne azt aki foglalt:)
18\f
Mi az, hogy "jön ki hozzám"? Hová? Külföldre, az udvarra?
Minek megy? Beszélgetni, ismerkedni, dugni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!