Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudtam róla, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudtam róla, hogy meleg de mégis?

Figyelt kérdés
az egyik legjobb barátom , több mint 10 éve ismerem. Tegnap azt kérte tőlem, hogy hagy szopjon le. Hát hirtelen le zsibbadt az agyam, de nem engedtem meg neki, nem tudtam, hogy van benne egy kis ferde hajlam, azt hittem jobban ismerem 10 év után.Nem tudom most meg kéne beszélnem vele ezt a dolgot.. azóta nem beszéltem vele..
2011. júl. 15. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány éves?

Intelligens?? Van egy olyan érzésem, hogy nem.

2011. júl. 15. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves?:P
2011. júl. 15. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem meleg, csak le akart szopni téged. Ilyen jó barát, hogy hetero létére is képes szexuális örömet okozni neked nem törődve a saját igényeivel. Látod? Ilyen az igazi barát, becsüld meg.
2011. júl. 15. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Kamuuuuuuuuuuuuu!
2011. júl. 15. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Beszél meg vele normálisan! Ne várd meg hogy ő hozz szóba. Mert hidd el neki kínosabb, és csak belezavarodna.

"... sexual orientation ...

male:

Heterosex ~40%

Bi-curious ~50%

Homosex ~10%"

2011. júl. 15. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez elég érdekes. Mondjuk lehet, hogy konkrétan nem b.zi, csak esetleg mindkét nemhez vonzódik. Beszéld meg vele, hogy miért mondta.

2011. júl. 15. 14:36
 7/8 A kérdező kommentje:
17 éves.
2011. júl. 15. 14:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A felnőtt kor kezdete 23 - 25 éves korban van. A srácok fiatal korban sok dolgot kipróbálnak, aminek nincs különösebb jelentősége. Inkább megerősíti később abban, hogy az általa kiválasztott út a helyes. Ilyen élmények szinte minden fiatal fiú életében vannak, amit később, felnőttként leginkább letagadnak.

Ezért ne bántsátok meg egymást, és semmiképpen ne alázzátok meg egymást se és önmagatokat se.

A gyerekkori tapasztalatok után, felnőtt emberként a legtöbben boldog egészséges, normális életet élnek.

Kedves Kérdező!

Elutasíthatod a barátodat, ez a te döntésed, ami rendben van. Mivel régi barátok vagytok, a történtek miatt semmiképpen ne bántsd meg őt, és ne tegyél neki szemrehányást. Legyetek továbbra is jó barátok, és őszintén beszéljétek meg a dolgaitokat egymásközt.

Szerintem egy okos, felnőtt ember így döntene.

2011. júl. 15. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!