Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban szeretkezzünk ha a párom pénisze kicsi?
Hazánkban van ~70+% Uráli és Turáni nő. És van egy kisebb csoport aki más rasszba tartozik neki igen is lehet kicsi egy 13-14-15 ha épp az ő intim méretűk nagyobb.
A fehér europid nagy rassz a leginkább összeillő, de ott már a 13 centis tényleg kicsinek számít ha nem Uráli vagy Turáni.
Van egy két póz ami jó lesz. Mindjárt össze szedem.
A többségnek hazánkban ekkora vagy kisebb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Elfogadsz egy jo tanacsot?
A 13-14 cm-es peniszmeret atlagosnak szamit, ezert semmikepp se nevezd kicsinek, foleg ne mondd ezt a baratod szemebe, mert baromira le tudod vele rombolni az onbecsuleset!
Lehet, hogy te most kevesnek erzed, mert eddig nagyobbakkal volt dolgod, de ettol fuggetlenul nyugodtan nevezd atlagosnak ezt a meretet, mar az is sokkal kevesbe tud serto lenni, mintha lekicsized!
De hogy a kerdesre is valaszoljak: misszionarius es kutyapozban tud a baratod a legmelyebbre hatolni, azzal probalkozzatok.
Esetleg kiprobalhatod a huvelytornat is; ha erosodik a huvelyizomzat, az elvezetesebbe tudja tenni a szexet!
13-14 az nem kicsi. Neked túl nagyok az "igényeid".
21/L
Páromnak 12cm és isteni. Minden pózban tökéletes mikor tövig behatol és elég vastag.
Ahogy irtad, hogy előző exeid...biztos nem 1-2 farok járt benned....Nekem előző exemnek 19cm volt sose fájt jó volt de a 12cm-el jobb mert ő az igazi és öszintén szeretem. Egyáltalán nem kicsi hagyjukk már. Én a nagy után is mélyen tudom érezni
20L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!