Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan videót, amiben csak férfi (férfiak) vannak, és kiverik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 13:08
1/16 anonim válasza:
Sorstalanság című filmben a német katonák kiverik az életet a szegény zsidó rabokból.
2/16 anonim válasza:
Az interneten. Remélem segítettem.
3/16 anonim válasza:
A kaleidoszkóp (görög; a kalosz, az eidosz és a -szkóp összetétele: „szép formákat néző”) egy optikai játék. Néhány szimmetrikusan elhelyezett tükör egy csőbe helyezve megsokszorozza az apró csillogó színes tárgyak képét. Tehát ez azt jelenti hogy te egy rettentően nyomorult ember vagy! Remélem segíthettem!
6/16 anonim válasza:
Könnyeb itélsz, te ocska emberféle.13.14
8/16 anonim válasza:
Kedves 14:15!
a válaszod miszerint: " Könnyeb itélsz, te ocska emberféle.13.14 " nem tudom hova tenni. Ezért megkérnélek hogy a tájnyelv használatod helyett használd a magyar köznyelvet, mivel sajnálatosan én ilyen bunkó ember vagyok hogy nemértem a "magadfajta" emberek nyelvét! Köszönöm!
10/16 anonim válasza:
Akkor tudod, hogy ki vagy. Elég nagy bajban van a srác ahhoz , hogy ilyenek mint te válaszoljanak neki!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!