Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 17 éves fiú vok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 17 éves fiú vok, szexuálisan a fiúkhoz vonzódom, de szerelmet, párkacsolatot lányban keresek, de a testem mást diktál.

Figyelt kérdés
Agyilag teljesen elutasítom a melegéget, de a testem mást "üzen". Nem a lányokat nézem meg az utcán, a fiúk tetszenek, ezt mind a testem mutatja, míg a tudatban nővel kellene és akarom csinálni, csak az érzésem nem ezt diktálja. Mit tegyek? Lehet ezen valahogy változtatni? Most meleg vok, vagy biszex?
2011. júl. 15. 12:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha testileg csak a fiúk vonzanak, akkor homoszexuális vagy és nem biszexuális.
2011. júl. 15. 12:18
 2/22 anonim ***** válasza:
nagy valószínűséggel bi, de szerintem próbáld ki egy lánnyal a szexet, szerintem megváltozik a véleményed
2011. júl. 15. 12:19
 3/22 anonim ***** válasza:
Próbáld ki mindkettővel és akkor megtudod mi a helyzet.
2011. júl. 15. 12:24
 4/22 anonim ***** válasza:
aki azt mondta hogy próbáld ki mindkettővel....arra inkább nem mondok semmit... próbáld meg lánnyal, megváltozik a véleményed
2011. júl. 15. 12:28
 5/22 anonim ***** válasza:

Te búza vagy:D

Ha bi lennél, akkor érzéssel szeretnéd a nőket és a férfiakat is, de mivel a nőket csak az eszeddel akarod...

2011. júl. 15. 12:29
 6/22 anonim ***** válasza:

ma 12:29-nek igaza lehet..

nem tudom egyesek honnan veszik hogy ha kipróbálod lánnyal majd megváltozik a véleményed..nagyon nem biztos. na mindegy. egyébként meg miért ne próbálhatnád ki mindkettővel? ez a te dolgod. ha akarod tedd, aztán majd meglátod..

2011. júl. 15. 12:38
 7/22 anonim ***** válasza:
Mire való a papírzacskkó?
2011. júl. 15. 12:39
 8/22 anonim ***** válasza:
Próbáld ki fiúval, hiszen mégiscsak őket bámulod meg, meg rájuk indulsz be, az hogy a lánnyal akarsz kapcsiban lenni, az csak azért van, mert ezt várják tőled, és nem akarsz kiközösített lenni, ezért magadra erölteted, és tiltakozol a fiúval való együttlét ellen. Hidd el, meg kell próbálnod fiúval, jó lesz az, persze az ember fél egy kicsit, de nem lesz semmi gond, csak megkönnyebülsz, és rájössz hogy ez egyáltalán nem bűn, és hogy milyen jó. :)
2011. júl. 15. 14:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Egy olyan meleg vagy, aki nem meri beismerni magának, hogy az. Ennyi az egész. Biztos nem könnyű ezt elfogadni még a mai világban sem. Am, meg tényleg próbáld ki mindkettővel.:)
2011. júl. 15. 14:09
 10/22 anonim ***** válasza:
Szóval ne emészd magad ezen, nem lehet könnyű mikor bizonytalan vagy. Ha nem megy, próbálj meg elmenni pszichológushoz, ő hátha tud segíteni, kár lenne elpazarolni éveket amíg rájössz mit akarsz. :)
2011. júl. 15. 14:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!