Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem élvezem az orális szexet nőkét?
Nem arról van szó,hogy nem volt olyan barátom,aki jól csinálta volna.A mostani barátommal hébe-hóba csináltuk,de aztán beszélgettünk és arra jutottunk,hogy mindkettőnk szeret inkább a lényegre térni :)
Persze,ha a párom kéri,akkor megcsinálom,sőt magamtól is szoktam és le is nyelem.Nem arról van szó,hogy undorodok tőle,hanem időpocséklásnak tartom.Szeretünk inkább belevágni a dolgok közepébe.Barátomnak is ugyanez a véleménye,ő sincs annyira oda a dologért.
Más is van ezzel még így?
Igen,tud kellemes lenni.Például nálunk is volt olyan,hogy a párom ujjazott és nyalt,úgy mentem el.És fordítva is volt ilyen,tehát nem vagyok frigid :)
De inkább kerülöm.Ha valaki felajánlaná,hogy soha többet nem kell orál szexet átélnem,akkor belemennék minden szó nélkül :)
Én szívesen leszopom a barátomat,de nem kell cserébe semmi...Erre értettem,hogy simán beleegyeznék.
19 vagyok amúgy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!