Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg bennünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg bennünk vannak a perverz vágyak vagy kíváncsiak vagyunk ha hallunk vmi jót?

Figyelt kérdés
Én pl sose gondoltam arra, hogy sráccal csináljak bármit is, de mióta hallottam és olvastam ilyeneket, azóta érdekel. De ez sose volt meg bennem, míg nem olvastam itt.
2011. júl. 15. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

a kutya se mászik fel az ágyra ha nem tanítod meg neki h szabad :)

19F

2011. júl. 15. 11:03
 2/12 anonim válasza:
szerintem meg pont,hogy bennünk van legbelül,de az kérdéses,hogy mi hozza fel,ha egy csaj perverzkedig,akkor azt szexy-nek tartják a pasik,de egy pasi csinálja,akkor már perverz disznó XDDD hát ez van,szerencsém van :P L/16
2011. júl. 15. 11:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha pasi dug meg sok csajt akkor Casanova, ha csaj van sok sráccal, akkor meg egy ribanc. Vannak ilyen dolgok:D
2011. júl. 15. 11:12
 4/12 anonim ***** válasza:

ha pasi dug meg kutyát akkor gusztustalan ha lányt dug meg 1 kutya akkor ..XD ok ezt be néztem :D

am : casanova nem azért volt nagy forma mert minden csajt gerincre vágott :) hanem azért mert mikor ott hagyta őket nem tört össze a delikvensek szíve :D

19f

2011. júl. 15. 11:15
 5/12 anonim válasza:
Nem is ribbanc akkor,csak szereti az egyészakás kapcsolatokat,jobb is,mint örökké mosni meg takarítani utánuk XDDD
2011. júl. 15. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező...

Ha egy pasi több csajt dug meg akk casanova....ha egy csaj több pasivla fekszik le akk ku...

Elmagyaráznám miért is:

Képzelj el egy kulcsot ami minden zárat kinyit..az jó kulcs nem???Na ez lenne a férfi...

Most képzelj el egy zárat amit minden kulcs kinyit....ugye h az szar???EZ lenne a lány

2011. júl. 15. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, másnak van-e, de én már óvódáskoromtól lábfetisiszta vagyok, és még mindig vannak olyan beteg fantáziáim, hogy soha senkinek nem mondanám el. Ironikus, hogy ehhez képest a külvilág azt hiszi, hogy kb. aszexuális vagyok:D Egyébként szerintem pont annak vannak a legbetegebb vágyai, aki külsőre ilyen kis "jelentéktelen". Azokkal vigyázni kell!
2011. júl. 15. 12:08
 8/12 anonim válasza:
Fonevoda nos szerintem egyik se jó XDD egy idő után a kulcs is meg a zár is tönkremegy...:D élő példa amikor ki kellet mászni az ablakon,mert beletört a kulcs a zárba XDDD
2011. júl. 15. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt a nemkutya.com ról vette :D
2011. júl. 15. 12:57
 10/12 anonim válasza:
ki? :D
2011. júl. 15. 13:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!