Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lehet, vagy már csak rosszabb?
Figyelt kérdés
1éve vagyok együtt párommal és 1éve is költöztünk össze (elég hamar 1-2hónap után) Nagyképű, flegma, rondán beszél és nem ad elég szeretetet. Egy az egybe én is ilyen nagypofájú vagyok de tőlem sok szeretetet kap.
Gyakran veszekedünk. Tegnap összeverekedtünk otthon az ok most mindegy......ez volt a legdurvább dolog ami történt mióta együtt vagyunk. Ha javítható mivel? Mit csináljunk? Mivel lehet ez elkerülni? Lehet még olyanná varázsolni mint az elején volt, hogy megadjuk a tiszteletet egymásnak? Első szerelme vagyok senkije se volt még. Én is nagyon szeretem.
20L 25F
Nagyon köszönöm ha van normális válasz.
2011. júl. 15. 08:15
11/11 szamuráj válasza:
Elnézést Smarboy=Smartguy
Ne haragudj kérlek, nem volt szándékos, benéztem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!