Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg fétis. Neked milyen fétised van?
az a fétisem, hogy szeretem megnyalni a párom szemgolyóját :$
és az előző párom hagyta, de a mostani nem akarja hagyni :'(
meg az a másik fétisem, hogy imádom, ha v.kinek olyan egyenes és egy vonalban van az orra-homloka oldalról -így profilból.
arra rágerjedek, és megnyalom.
és azt szokták hagyni, meg akkor megnyalják az én orrom is.
Másnak is van fura fétise? O.O
uniformis fetis...foleg a katonai magasabb rangu egyenruha ;-)
21 L
Gumicsizma, meg munkaruha, ha meglátok egy munkást ilyen szerelésben, totál beindulok tőle, én is szeretek így beöltözni, és nagyon izgat. Szeretem lehugyozni a gumicsizmát, meg vízben mászkálni vele, szeretem ha beleizzad a lábam, meg úgy alapból izgat a látványa is. Simán el tudnám képzelni hogy azt hordok az utcán, bár elég érdekes látvány lehetnék, így inkább nem teszem. Emelett még rengeteg más dolog is beindít, szóval a te szemnyalogatós fétised sztem egyáltalán nem beteges, legalábbis az enyéimhez képest. :)
19/f
Kérdező, ez komoly?? Nagyon nagy király vagy, a szemgolyónyalást már mi is csináltuk :) Mondjuk ez nálunk nem féti kérdés...egyszer a párom kért valamit, én meg poénból kérdeztem tőle, hogy a "szemgolyómat nem akarod megnyalni?" Erre azt mondta, hogy de :) Úgyhogy megnyalta, sőt még egy nagyon jó barátunkat is áthívtuk, hogy fotózza le :) Nagyon vicces volt :)
Azt hittem, csak mi vagyunk "betegek" :D
OFF
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 04:17
Belinkelnéd?
12:46-os
tökjó érzés, h nem vok egyedül ezzel! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!