Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon miért csinálta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálta?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok együtt a barátommal. ő 19 én 17

egyikünk se szűz,,...

tegnap fentvoltam nála, gondoltam nem bánna ha egy kicsit kényeztetném.. és visszautasította.. eléggé rosszu esett

2011. júl. 15. 01:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lehet valamiért nem volt hozzá hangulata és kész 1 ilyen alkalmon ne aggódj be, majd ráérsz akkor aggódni ha egymás után többször is eljátssza ezt

18/L

2011. júl. 15. 01:42
 2/12 Inkog Nito ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani de ha egy fiú ilyet csinál akkor ott valami nagyon nagy baj van...Nem éppen mi szoktuk betartani a "Házasságig nincs szex"-et :D
2011. júl. 15. 01:42
 3/12 A kérdező kommentje:
én is nagyon meglepődtem... nem is tudtam rá hirtelen hogy reagálni...
2011. júl. 15. 01:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ne dramatizáljátok tul azért azhogy egyszer ilyet csinált még nem mondhatjaazt hogy nagy a baj emiatt ugyanugy szeresed az egyik ommentelőnek van igaza hogy nem volt szerintem se olyan hangulata nem vagyunk mindig ilyen nagy üde hangulatban néha igy rossz a közérzet és olyankor előforuldhat viszont ha többször is ezt csinálja akkor már lehet baj mert akkor már valami dolog is történik hogy rossz a hangulata és nem válik jóvá magától...
2011. júl. 15. 01:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nem egyik első és kommentelő nem ommentelő:D
2011. júl. 15. 01:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Felhozhatom példának barátomat, mikor kényeztetni akartam nem engedte, végülis kiderült hogy csak annyi baja volt, hogy eleinte úgy érezte hogy ez nekem megalázó, azóta semmi baj nincs, ne parázz be ezen egyből, szerintem nem lesz ott gond
2011. júl. 15. 01:49
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm...:)
2011. júl. 15. 01:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Tifa, én is olyan helyzetben vagyok mint a barátod. Lassacskán eljutunk idáig a kapcsolatunkban a barátnőmmel, mind a kettőnknek ez lesz az első, de én úgy érzem hogy ez neki megalázó lesz, nem tudom hogy miért, csak így ezt érzem belülről. De nem szeretném ezzel elszúrni a dolgokat, ki tudja. Mitől változott meg a barátod gondolkodása?

És a válsz: Egyszerűen csak nem volt olyan a hangulata. Nekem is van hogy egész nap az jár a fejemben hogy mikor tudok már egy ilyen kis örömöt szerezni magamnak, de van hogy napokig nem kívánom. Ez van, majd legközelebb.

2011. júl. 15. 01:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Vannak egyszerű okok is mint a mostani rendszeres 40 fok meleg...Lehet nem akart azzal nyitni hogy bejelenti hogy okés,de előbb lemosdana....
2011. júl. 15. 02:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy változott meg a felfogása, hogy kiröhögtem, mondtam neki hogy már ne is haragudj de nagyon hülye vagy, te is csinálod nekem, én is tartozom ennyivel, és egyáltalán nem tartom megalázónak,sőt.. mivel szeretem nagyon a srácot nekem csak jó érzés ha örömet tudok neki szerezni, meg hát nem 1 hete ismerjük egymást,hogy most zavarba jöjjön,meg rosszul érezze magát miatta, de mondjuk nálunk az is gond hogy mind a ketten szeretünk irányítani az ágyban és ő nehezebben viseli ha én kezdeményezek. Szerintem mondd meg a barátnődnek hogy mit gondolsz erről, nehogy ő is megijedjen,hogy baj van, mint a kérdező is :)
2011. júl. 15. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!