Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, akik STRANDON ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik STRANDON ismerkednek. Milyen szándékkal teszitek?

Figyelt kérdés

Lehetek én olyan kis naiv esetleg, hogy egy férfi nem azért kezd el velem társalogni, mert meg akar kettyinteni, hanem akár komolyak is lehetnek a szándékai..vagyis tényleg megtetszettem neki, ismerkedni akar!?

Ti hogyan álltok hozzá a strandon való ismerkedéshez?

2011. júl. 15. 01:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

01:25

Jajj, elnézést. Fogyatékosokat nem szoktam észrevenni. Ennek következtében a válaszod sem volt hasznos.

2011. júl. 15. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor minek teszel fel ide kérdést, ha úgy is csak azt akarod olvasni amit látni szeretnél.
2011. júl. 15. 12:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezt miből szűrted le. Én hasznos válaszokat vártam, és kaptam is, mert néhány értelmes ember is jár ide. Kösz.
2011. júl. 15. 13:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!