Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha fáj a fejem maszturbálás közben? De rohadtul fáj és anyiara h nem is tudom folytatni! Hozzáteszem fiú vagyok!
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 01:04
11/17 anonim válasza:
igyál egy kis PÁLINKÁT! az jó mindenre!
12/17 Inkog Nito válasza:
Hmm..Ha barátnőd van akkor nem illik maszturbálni..Az az éppen szingli emberek kiváltsága :DD meg a wowos koczkáké.
13/17 anonim válasza:
Figyelj már, ez nem úgy volt, hogy egyszer elkezdted, és hirtelen rádjött, majd utána ahogy elkezdted megint, akkor egyre inkább fájt? És kissé fáj futás meg stb közben is, de nem annyira? Hanem csak akkor fáj, ha nő a pulzusod? Valamint semmi gyógyszer nem hat.
Ilyen, ahogy leírtam?
14/17 anonim válasza:
Ha folytatod, agyvérzést kapsz közben, s megmarad az erekciód..., bízd a barátnődre, Ő kiszívja a vértolulást...
15/17 anonim válasza:
Nekem van úgy, hogy az egész fejtetőm is fáj a folytatással igen egyre jobban. De pedig régebben nem volt ilyen, csak kb. 1-szer, de most 1 hete szinte mindig. Összefüggésben lehet a megfázással is? Nem tudom mitől lehet. Jó persze a vérnyomás, de akkor eddig miért nem fájt sose? Más fórumon azt olvastam, hogy sex előtt valami fájdalomcsillapító féle vagy ideggyógyász. De szerintem egyik sem normális megoldás. Bár nemtudom. Mindenesetre nem akarok életem végéig gyógyszert szedni minden sex v. maszti előtt. Az elég gáz lenne.
16/17 anonim válasza:
Rájöttem, hogy azért van a fejfájás, mert megvoltam fázva, igaz orrot nem bírtam fújni, de tele volt a búrám takonnyal és nem is tudtam róla szinte. A lényeg az, hogy ilyenkor a nyirokmirigyek megvannak duzzadva a fejben, arcüregben stb. és a vér nem bír rendesen menni, amikor felmegy a vérnyomásod, mert a nyirokmirigyek feszítik az érfalat és ezért kezd el lüktetni meg fájni a fejed mint az állat. A nyirokmirigyek hogy visszahúzódjanak kálciumot kell inni az a Calcium Sandoz pezsgőtabletta, vagy ki kell először gyógyulni a megfázásból. Jobbulást.
17/17 anonim válasza:
C-vitamin se rossz napi 1000 mg. Ahogy elkezdtem szedni megindult az orrfolyás legalább és ürül a búrám :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!