Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm már szedhet 16 évesen fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 00:46
11/20 A kérdező kommentje:
Nagy
2011. júl. 15. 01:20
12/20 anonim válasza:
b@szki a tabletta sem olyan olcsó...te is megtehetnéd, hogy néha gumit húzol a farkadra!
de ha már tabletta, akkor úgy fair ha felesben álljátok az árát ;)
13/20 A kérdező kommentje:
B*meg tudod te mennyibe kerül napi szinten a nagy méretű koton csomagonként?Akkor pofázz ha ugyanebbe a cipőbe jársz!Ezért csináljuk inkább nélküle vagy kúppal,kotonnal váltva de a tabletta az hosszabb távon jobban megéri majd nekünk és biztonságosabb is.
2011. júl. 15. 02:06
14/20 anonim válasza:
Figyelj már mekkora fszod van neked, hogy a durex nem jó rá? 25 centi simán megvan, annál hol van neked nagyobb p öcsöd? Hány éves vagy?
15/20 A kérdező kommentje:
Tudod a sima durex az átlag max 20 centiseknek van!Nekem közel 22 és több mint 5 cm vastag így hosszba se jó meg szoros is a sima csupán ezért!Úgyhogy nekem itt ne okoskodjál!Amúgy 20 vagyok!
2011. júl. 15. 02:23
16/20 anonim válasza:
14 éves kortól lehet szedni, egyetlen feltétele 18-20 hónapos rendes, rendszeres menstruáció
17/20 anonim válasza:
Jólvanmár na, ne legyél már ingerült!
18/20 anonim válasza:
Átlagosan a fogamzásgátló tabletták ára 6000Ft körül mozog, ami meglehetősen drága.
Megjegyezném, hogy a barátnőd még elég fiatal ahhoz,hogy hormonokkal csesszed szét a szervezetét a saját kényelmed miatt. Lehet lepontozni. ;-)
19/20 A kérdező kommentje:
Nem saját kényelem te gyökér hanem hogy ne legyen terhes talán!Olvasd vissza amiket eddig írtam te IQ harcos!
2011. júl. 15. 17:48
20/20 A kérdező kommentje:
Akkor pofázzál ha neked is akkora mint nekem mert ha nem akkor húzzál cipzárt a pofádra mert eláslak te csicskasz*r!Ja nyúlik de nem a végtelenségig de biztos te szereted ha elszorítja úgy a p*csödet hogy nem érzed!
2011. júl. 16. 21:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!