Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyén visekedtem?
Figyelt kérdés
20F
18 éves a barátnőm, tegnap este feküdtünk le elször egymással.. nekem se/ neki se ez volt az első. Amikor éppen vettem le barátnőm bugyiját, megpillantottam az óriási csikóit.. nagyon nagyon voltak neki, ilyen nagyot még sose láttam, és nagyon zavart...titeket is zavarna??
2011. júl. 15. 00:29
1/13 anonim válasza:
Szerintem azért volt nagy neki, mivel felizgult.(Nálam is jelentkezik ilyen, mivel a csikló az is üreges és megtelik vérrel) ;)
2/13 anonim válasza:
Csikói? Lovak vannak tetoválva neki oda?
3/13 A kérdező kommentje:
*csiklói
2011. júl. 15. 00:31
4/13 anonim válasza:
Oké, akkor már csak a többes számot nem értem... te valamit keversz...
5/13 anonim válasza:
ha több csiklót látnék egy p!nán,nemhogy megijednék,de kapásból le is harapnám az egyiket !
sörös voltam sziasztok !
6/13 anonim válasza:
Hát, ha csiklói (azaz több csiklója) lenne egy lánynak, azon én is biztosan meglepődnék...
7/13 anonim válasza:
Szerintem alapítsatok lovardát.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi...
2011. júl. 15. 00:37
9/13 anonim válasza:
Ajjaj ! Hamar volt ez a "lefekvés"! Alaposabb ismeret kellene előbb egy punciról!
Nekem a legnagyobb méretű csikló (csak 1 volt neki)amit láttam,majdnem akkora volt,mint egy cigi füstszűrője.
Szerintem te a szeméremajkaira gondolsz.
Ha nagyok,az főleg télen előny,ha szabadban kényezteted orálisan,az ajkakkal betakarhatod a füleid,hogy ne fázzanak...xD
10/13 anonim válasza:
Csak azt nem írtad le, hogy mit csináltál.(hülyén viselkedtél, mégis hogyan?)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!