Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiu vagyok és 15.5 cm, a kerülete 13cm. Kicsi?
De retardált vagy kérdezö.. Te hívod a válaszolókat fogyatékosnak miközben még beszélni se tudsz és a kukikáddal vagy elfoglalva....
Ki a fenét érdekel, hogy mekkora? Ha itt kérdezgeted akkor pedig nem hinném, hogy neked lenne kivel elfoglalnod magad ;)
Na menj alukálni.
GyK aranyszabály, 2. pont:
2.Tök mindegy,hogy kinek mekkora! Minek akarnak egyesek 20 centis péniszt? A női hüvely kb. 9-12 cm hosszú és 17 cm-től már fáj a nőknek általában./Ez persze emberenként eltérő,vagy ha nagyon fel van izgulva a nő,akkor a 18-20 centit is élvezi./
Illetve GyK aranyszabály 3. pont
3. A péniszt NEM tudod növelni,akkor sem,ha naponta mondogatod neki,hogy "nőj már végre" és akkor sem ha naponta ötször végzel önkielégítést.
Kérdező, az utólagos megjegyzésedre reagálva:
Millió ilyen kérdés van az oldalon. Annyi, hogy szerintem milliméterre ekkora méretűt is találsz. Szerintem ne csodálkozz azon, ha a legtöbb ember már csak komolytalankodik, amikor egy újabb ilyen kérdést meglát.
Minden fiatal azzal van elfoglalva, hogy mekkora farka van! Nincs jobb dolgotok? Van olyan aki 12 évesen írta ezt. Mi a f*szt akar még az kezdeni magával 12 évesen?
Ne azzal foglalkozz már mekkora, mert k*rvára nem az számít! Ugylátom fiatal vagy még, ezért olvass utána neten! Van sok ilyen oldal!
Mi vagyunk a fogyatékosok? Te kérdeztél már megint ekkora f4szságot, mert képtelen vagy használni a keresőt, ahol 0,1 cm-s beosztással vannak 10-25 centiig ilyen idióta kérdések. R4hadt idegesítő, hogy a kérdések felét ilyen szerencsétlenek teszik fel, akik egész nap azon rinyálnak, hogy "JAJJ ELÉG LESZ-E, JAJJ ISTENEM MI LESZ MOST"
Ha 16 évesen eddig jutottál el agyilag akkor még egy jó darabig úgy se lesz rá szükséged ne aggódj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!