Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány lépés távolságot tartsak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány lépés távolságot tartsak ettől a sráctól aki amúgy haver?

Figyelt kérdés

Még múlthéten mentünk a Balcsira egy haveri társasággal de valami ócskább kempingszerű helyen voltunk.Teszem azt volt egy zárt épületben zuhanyzó de olyan elavult mint a régi katonafilmekben(se válaszfal se függöny).Nos abban még semmi különös nincs hogy látott engem meztelenül a haver-hisz végülis én is láttam őt

DE.....állítólag még aznap este az én csupasz ágyékomról álmodott meghogy leszop engem és mikor felébredt az álmából tök sajnálta hogy vége....ezt így ahogy van elmesélte a barátnőjének merthogy az ő szerelmük mint mondják az őszinteségen alapszik.Ő(azaz a barátnő) meg még vadította is őt hogy nyitott kapcsolat lévén amíg neki ő az első addig azt csinál egyébként amit csak akar.....

Ezt a marhaizgalmas sztorit meg szöveget én is visszahallottam egy másik lánytól aki röhögve hozzátette hogy tartsak pár lépés távolságot mert több irányból támadhat a melegfront.

Hány lépés legyen?

2011. júl. 14. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem 4 és felet ;)
2011. júl. 14. 23:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nem olyat lépsz amivel ütöd a parasztot akkor bemattolja a valagad.
2011. júl. 14. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem minimum 6, de lehet a 7 is...mégis milyen kérdés ez? ennyire unatkoznak az emberek vagy tényleg idáig süllyedt az ország színvonala?
2011. júl. 14. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért legyen ütőtávolságon belül, mikor megint szétkürtölné a vágyait..
2011. júl. 14. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem kínáig meg se állj
2011. júl. 14. 23:49
 6/10 A kérdező kommentje:
a történetben azért van egy apró pozitívum is:ugyanis korábban nem tudtam hogy nyitott kapcsolatban vannak csakhát a gond hogy nekem értelemszerűen nem a haver jön be hanem a csaja.viszont őnála nem biztos hogy ekkora sikerem van
2011. júl. 14. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, lehet akkor jó reklámot csinált neked a srác, ha elég érzékletesen számolt be a barátnőjének a testedről :D Próbálkozz be a csajnál. De olyankor, amikor a srác másik városban van. Nehogy eszébe jusson beszállni 3.nak...
2011. júl. 14. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen mond meg neki, hogy bocs, de te hetero vagy. Nem a lépéseket számolni...
2011. júl. 15. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Juj, ez de izgi. Hogy velem miért nem történnek ilyenek?!

Amúgy meg szerintem 0 lépés legyen, de most komolyan, miért kellene ezért x lépésnyi távolságot tartanod, főleg hogy haverod? Bejössz neki, még álmodott is rólad, max ha rádnyomul leállítod. Nehogy összetörd a szívét! :)

2011. júl. 15. 08:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát barátom, ez egy igen ciki sztori :D Ne tarts túl nagy távolságot, ha amúgy bírod a gyereket, gondolom az alkohol is beszélt belőle. Megerőszakolni úgysem fog, úgy sejtem erős, jó kiállású fiatalember vagy, így ha mégis megpróbálná, tudsz védekezni. De személyes tanácsom az volna, hogy a csajt viszont felejtsd el, mert még te kapsz 1-2 taslit...
2011. júl. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!