Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lépés távolságot tartsak ettől a sráctól aki amúgy haver?
Még múlthéten mentünk a Balcsira egy haveri társasággal de valami ócskább kempingszerű helyen voltunk.Teszem azt volt egy zárt épületben zuhanyzó de olyan elavult mint a régi katonafilmekben(se válaszfal se függöny).Nos abban még semmi különös nincs hogy látott engem meztelenül a haver-hisz végülis én is láttam őt
DE.....állítólag még aznap este az én csupasz ágyékomról álmodott meghogy leszop engem és mikor felébredt az álmából tök sajnálta hogy vége....ezt így ahogy van elmesélte a barátnőjének merthogy az ő szerelmük mint mondják az őszinteségen alapszik.Ő(azaz a barátnő) meg még vadította is őt hogy nyitott kapcsolat lévén amíg neki ő az első addig azt csinál egyébként amit csak akar.....
Ezt a marhaizgalmas sztorit meg szöveget én is visszahallottam egy másik lánytól aki röhögve hozzátette hogy tartsak pár lépés távolságot mert több irányból támadhat a melegfront.
Hány lépés legyen?
Juj, ez de izgi. Hogy velem miért nem történnek ilyenek?!
Amúgy meg szerintem 0 lépés legyen, de most komolyan, miért kellene ezért x lépésnyi távolságot tartanod, főleg hogy haverod? Bejössz neki, még álmodott is rólad, max ha rádnyomul leállítod. Nehogy összetörd a szívét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!