Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bi srácok hol és hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok hol és hogyan ismerkedtek meg más bi srácokkal?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok:)
2011. júl. 14. 23:23
1 2
 1/11 Csatkai Béla XD válasza:
a seggünkre tetováltatunk egy pinát, és csupaszon mészkálunk a főtéren...ha meglátják hogy mind2 dolgunk van rájönnek hogy nekünk mindegy ...
2011. júl. 14. 23:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez csak felétek szokás:)
2011. júl. 14. 23:26
 3/11 Bretso ***** válasza:

Sosem értettem, hogy egy biszexuális miért is akar biszexuálissal ismerkedni. Gyanítom, hogy azért vannak ilyen kérdések ezen az oldalon, mert ostobák(?) a biszexuálisok. Miért is gondolom ezt? Azért, mert a biszexualitás nem arról szól, hogy más biszexuálisokkal létesítesz kapcsolatot. Miért nem felelnek meg neked a homoszexuális srácok? Hiszen neked mindegy, te a dákóra vágysz, amit ő szíves örömest felvágna neked.

Kérdésre válaszolva: nem tudom hol lehet bi-, illetve homoszexuális fiúkkal ismerkedni.

2011. júl. 14. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:

te akkor nem biszex vagy hanem meleg.

a biszex nem csak azt jelenti, hogy másik biszexuálissal vagy, hanem azt hogy (ha adott esetben férfi vagy akkor) nővel és meleg ill. biszex srácokkal vagy együtt.

2011. júl. 14. 23:37
 5/11 anonim ***** válasza:

ja és a kérdésre válaszolva:

nem tudom, szerintem vannak ilyen társkeresők, meg melegbárok.

jobb ötletem nincs.

2011. júl. 14. 23:38
 6/11 A kérdező kommentje:
De nagy szakértők vannak itt:) Talán azért kérdezem, mert nem vágom hol lehet? Miért nem meleggel csinálom. CSAK mert nekem nem ok! Te miért nem kövérrel sexelsz, hisz az is pasi....Ez kb ilyen.
2011. júl. 14. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért az mindig jobb ha hasonló emberrel vagy együtt. Mégis ha egy bi srác egy másik bi vel van, meg tudják beszélni jobban a dolgokat, most egy melegnek mondhatja, hogy csajjal ilyen jó meg olyan jó, de ha pasival van az más, de nem fogja megérteni. Meg azért a biszexuális srácok sem néznek ki bu zisan ez még picit könnyítő tényező.
2011. júl. 14. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok sem meleg, sem nő.

Az információt azért írtuk, hogy nehogy tévedésben élj, mert a kérdésed úgy hangzik, mintha nem tudnád a fogalmak jelentését.

Ha tudod akkor örülök.

Választ is adtunk neked, nem kell oltogatni a másikat :)

2011. júl. 14. 23:55
 9/11 Bretso ***** válasza:
Én sem vagyok sem meleg, sem nő. Viszont fenntartom, hogy ha valaki bi, az vonzódik mindkét nemhez. Ezért nem értem, hogy miért nem mindegy neked, hogy meleg, vagy biszexuális akivel együtt vagy. Most a fiúkhoz vonzódsz, vagy sem? (Költői kérdés, ugyanis eddig tartott az érdeklődésem)
2011. júl. 14. 23:59
 10/11 anonim ***** válasza:

-Szia!Te is leszopnád SPt mi?

-Szia!Hát hogy a pinámba ne!Még Tomikát is!

2011. júl. 15. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!