Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok hol és hogyan ismerkedtek meg más bi srácokkal?
Sosem értettem, hogy egy biszexuális miért is akar biszexuálissal ismerkedni. Gyanítom, hogy azért vannak ilyen kérdések ezen az oldalon, mert ostobák(?) a biszexuálisok. Miért is gondolom ezt? Azért, mert a biszexualitás nem arról szól, hogy más biszexuálisokkal létesítesz kapcsolatot. Miért nem felelnek meg neked a homoszexuális srácok? Hiszen neked mindegy, te a dákóra vágysz, amit ő szíves örömest felvágna neked.
Kérdésre válaszolva: nem tudom hol lehet bi-, illetve homoszexuális fiúkkal ismerkedni.
te akkor nem biszex vagy hanem meleg.
a biszex nem csak azt jelenti, hogy másik biszexuálissal vagy, hanem azt hogy (ha adott esetben férfi vagy akkor) nővel és meleg ill. biszex srácokkal vagy együtt.
ja és a kérdésre válaszolva:
nem tudom, szerintem vannak ilyen társkeresők, meg melegbárok.
jobb ötletem nincs.
Én nem vagyok sem meleg, sem nő.
Az információt azért írtuk, hogy nehogy tévedésben élj, mert a kérdésed úgy hangzik, mintha nem tudnád a fogalmak jelentését.
Ha tudod akkor örülök.
Választ is adtunk neked, nem kell oltogatni a másikat :)
-Szia!Te is leszopnád SPt mi?
-Szia!Hát hogy a pinámba ne!Még Tomikát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!