Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak/Fiúk, a mély vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Fiúk, a mély vagy a magas hangú nő a dögösebb?

Figyelt kérdés
Nyílván mindenkinek más tetszik, de mégis melyik szexisebb?
2011. júl. 14. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kiszel Tünde az álomnő!
2011. júl. 17. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Dehogy fáj, csak nem értem. kb. nálam is a Kiszel Tündével egy kategória.
2011. júl. 17. 10:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Azért ha Kiszel megszólal a röhögőgörcs tör rám. Ez a csaj meg magabiztosságot, nőiességet sugároz magából és inteligenciát. Emellett nekem bejön a külseje is. Amúgy nincs szétplasztikázva, csak az orra van megműtve, nem nincs műtőgye, kacsacsőre, stb. Szerintem csak irigykedsz, mert soha nem lesz ilyen jó nőd. :P
2011. júl. 17. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nem amúgy nagyon buta és az önbizalmával próbálja palástolni. Már fetrengtünk a röhögéstől egy-kéz komoly tárgyi tévedésén (nem okosabb mint a Vágó István és az már egy (komolyan alacsony) színt).
2011. júl. 17. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem amúgy nagyon buta*

Nem. Amúgy nagyon buta

2011. júl. 17. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
nem szeretem a túl mély hangú nőket, mert néha olyan,mintha egy férfi beszélne velem..például cher(bocsánat,ha nem úgy írtam,ahogy kellene) énekesnő hangját is utálom, mindig azt hiszem hoyg férfi. a túl magasat sem szeretem, mert az meg idegesítő nyávogás. szóval igen, énis a közepesre szavaznék.:)
2011. júl. 17. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a nagyon mély hangú nőket, viszont ezt nem is mélység alapján lehet eldönteni, hanem meghallom, és vagy tetszik, vagy nem. Nekem a Zsóka féle hang már túl mély nőben, tehát nem annyira jön be.

Az ilyen Stál Judit, Szulák Andrea típusú hang sem az esetem. Viszont van mélyebb női hang ami bejön, de ez minden magasságról elmondható, mint ahogy az ellenkezője is. Van viszont az a típusú hang ami általában negyven feletti Roma asszonyokra jellemző -na abban semmi nőiességet nem tudok felfedezni, sőt van néhány, amelyiknek már férfinek is "kemény" lenne a hangja...

2011. júl. 17. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy egy pasi, ha tudat alatt nem jön be neki a lány/nő, akkor idegesítőnek héja a hangját. Ez régi tapasztalat is meg köztudott is. De ahogy minden vicc új egy újszülöttnek, hátha ezzel itt valakinek újat mondok.
2011. júl. 17. 12:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Jól írtad Cher :) nekem nagyon tetszik amúgy Chernek a hangja, és pl az énekhangja sokkal mélyebb mint a beszéd hangja :) de nekem Cate Blanchetté is bejön meg néha Mileyé, de lehet hogy csak csak azért, mert nekem is igen mély :D 15/L
2011. júl. 17. 21:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!