Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves meleg srácok, ki hogy van vele?
Lényeg az, hogy amelyikőtök nem vállalja ezt a dolgot nyíltan, az hogy ismerkedik, és hogy kezeli úgy, hogy az tényleg ne derüljön ki? Vannak-e köztetek olyanok, akik haverkodnak, úgy hogy nem is tűnik róluk hogy melegek, és ezt tudják megbotránkoztatás nélkül csinálni?
17/F
Igen, én is meleg vagyok. Felvállalni nem fogom, mert még teljesen nincs itt az ideje, de hozzám hasonlóakkal ismerkednék.
Ismerek pár srácot akik nem vállalják fel, de gúnyolták már őket igen durván, mikor rajtuk sem látszik igazán, csakhááát, olyan furcsák. Engem még nem szóltak le, és szerintem még tényleg nem sokan sejthetik.
ebben a korban még nincs annyi tapasztalata egy embernek mint 24-25 éves korban.
a legtöbb tizenéves elítéli a homoszexuálisakat. csak később változik a véleményük, amikor már éretebbek lesznek, de akkor sem fog mindenki elfogadni.
ha most felvállalod, biztos kapsz cikizést, de ezen az összes meleg átesik...
semmi kép nyiltan ne vállald fel semmilyen korban sem. Ha nyíltan felvállalod az szerintem egyértelmű provokálás.
A másik, hogy csak a hozzád közelálló embereknek mond el akik tolerálják a dolgot. Én is meleg vagyok, de nagyon kevesen tudják, nem azért mert titkolom, hanem mert csak a közeli barátaimnak és a családomnak van köze hozzá.
Mondom, még nem akarom felvállalni (családot meg pláne kiakarom hagyni), csak kíváncsi vagyok hasonló helyzetű srácok véleményére.
Az igaz hogy át kell esni egyszer, csak ugye nem mindegy mikor, és milyen helyzetben van akkor az ember.
Majd ez a felvállalás jön magától szerintem és majd te személy szerint érezni fogod kinek mondod el és kinek nem.
Ha idősebb leszel és magadban teljesen elfogadod, kialakul a stílusod talán baráton is túlestél utána már minden sokkal egyszerűbb lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!