Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aniko 99 kérdése:
42 eves vagyok, egy olyan hazassag utan ami minden joindulat
ellenere szornyure sikeredett. Ket honapja, szerelmes lettem
egy nalam 20 evvel fiatalabb fiuba. Nem tudom eldonteni,
vajon artalmas szamara, ha belemegyek ebbe a kapcsolatba.
Mit tegyek?
számodra lesz ártaémas, mert ki fog használni. gondolom, ez nem hiányzik a rossz házasságod után habnak a tortára...
2011. júl. 14. 22:19
Miért is kellene a kor alapján előítéletesnek lenni?
Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor az úgy jó. Ha meg mégsem, akkor úgyis szétmentek.
2011. júl. 14. 22:21
Nem is az, hogy ki fogja használni, hanem előbb utóbb az a fiú családot szeretne. Ha te lennél a férfi és ő a nő, akkor rendben lenne, de így én nem mennék bele. Magadat csalod csapdába. Viszont ez a te életed, én csak annyit látok belőle, amennyit leírtál.
Azt sem tudom a srác szülei mit szólnának.
2011. júl. 14. 22:35
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, egyetertek mindegyikkel. A fiunak a szulei biztosan nem szolnanak semmit, arvahazban nevelkedett, valojaban senkije sincs. Szamara biztosan jo lenne, ha valaha csaladot alapithatna, de elegge nehez lesz szamara. Segiteni akartam neki, segitettem is, de amint egyre jobban megismertem, fontossa valt szamomra.
Szia!
Ha rossz a házasságod, akkor most lépj ki belőle, amíg fiatal vagy és találhatsz mást magadnak. Ha a fiú sokat jelent neked, akkor ne fogd vissza magad. Mindkettőtöknek szép élmény lesz, ha nem is tart örökké. Ennyi idősen ne mondj le az élet szépségeiről egy rossz házasság miatt. Merj változtatni, ne habozz! Egy szakadékot nem lehet sok kis lépéssel leküzdeni, ahhoz egy nagy ugrásra van szükség! Tapasztalat. Sok sikert!
44/N
2011. júl. 16. 08:42
Végre egy olyan kérdés,ahol a nő az idősebb,nem pedig fordítva.Attól felfordúl a gyomrom,ha 40-es férfiak vannak 20-on éves csajokkal.Azt mondom,ha mindketten akarjátok a kapcsolatot,akkor próbáljátok meg.Arra sajnos nincs garancia,hogy működni fog,vagy meddig fog működni,de egy próbát megér.Már csak azért is,mert ha nem próbáljátok meg,később csak agyalni fogtok rajta, hogy miért nem adtatok egy lehetőséget magatoknak? Lehet,hogy jól éreztük volna egymással magunkat? Sok sikert!
2011. júl. 21. 19:41
"Attól felfordúl a gyomrom,ha 40-es férfiak vannak 20-on éves csajokkal."
Nem értem mi bajod ezzel.
2011. júl. 21. 19:42
Ma 19:41-es vagyok,azért idegesít,mert sok fiatal fiú elől elszedik a csajokat 40-es emberkék.Meg amúgyis szeretek ellenkezni a társadalmi normákkal,hogy a férfi legyen idősebb,meg tapasztaltabb:) De ha jobban belegondolok nekem aztán mindegy,hogy ki az idősebb vagy ki kivel van. Nekem nincs kapcsolatom,és sajnos nem is lesz.
2011. júl. 21. 20:01
9/9 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon vigyázz.A srác még nagyon fiatal.Lehet,hogy most úgy érzi,hogy együtt maradtok örökre,de mi lesz ha jön egy fiatalabb?Megint csak te jársz rosszul.Gondolom ő még gyereket is akarna.Te még vállalnál gyereket?L/22
2011. júl. 21. 20:21