Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak helyek ahol szopatólyukak vannak? Ott tényleg leszopnak?
Figyelt kérdés
Hol van ilyen?2011. júl. 14. 21:39
1/9 anonim válasza:
Ahol kivan írva, hogy "Vigyázz a kutya harap", oda dugd be!
2/9 anonim válasza:
Hát nemtom egyszer kétszer néhány fórumon ott van hogy itt meg itt a nyilvános vécé másik oldalán leszek és várja a farkakat. De én nyilvános vc-be be nem mennék semmi pénzért, még ha leszopnának sem.
3/9 Kit Kat válasza:
Nem tudom, hol vannak, de még ha pasi lennék, sem mennék ilyenbe... ki tudja milyen fogatlan brazil nő van a túloldalon:D
4/9 anonim válasza:
Hogyne!!! Ingyen bérmentve le is harapják.
6/9 anonim válasza:
vagy ink 1 fogatlan brazil pasi :D
19F
7/9 anonim válasza:
nem egyszerűbb keresni egy barátnőt?????
8/9 anonim válasza:
Inkább keress egy barátnőt~
Igénytelen ember, aki ingyenk*rváknál keresi az élvezeteket...
9/9 A kérdező kommentje:
Látom az előítéletek mennek keményen. Én csak kíváncsi voltam. Mert egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy bárhol is lehet ilyen, mert ha pl egy plázában vagy akárhol ezt látják, akkor tuti megcsináltatják, hisz a fenének se kell.
2011. júl. 15. 15:45
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!