Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál szexet pénzért azonos nemüekkel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 21:13
1/13 anonim válasza:
Hát ha olyan mennyiségről lenne szó amivel már a gyerekeim is jól élnek, akkor igen. De pár milláért biztos nem, mert az csak ideig óráig tart. :D
2/13 Cicuskaaa123 válasza:
Ha 10 milliárdot fizetnének érte, akkor igen. :)
3/13 anonim válasza:
hát ahhoz elég sok pénzt kéne leperkálni, és persze kézpénzben!
5/13 anonim válasza:
Persze, ez nem is kérdés, de csak lányokkal. Mondjuk lenne kettő-három azonos nemű ember akik lányok, akkor velük vállalnék szexet. :)
6/13 anonim válasza:
Ha jó pasi, akkor még ingyen is, ha nyomi akkor pár tízezerért :D
19/f
7/13 anonim válasza:
ha jól kijövünk és tetszik, ingyé" is :D
ha meg nem, akkor pár százezerrel is megelégszek...
L/19
8/13 anonim válasza:
hát azonos igenüekkel vállalnék. :>
9/13 anonim válasza:
Én igen bár fél millió fölött az biztos. Alatta semmi kép. És afölött is emelkedik, az összeg, hogy milyen, mennyire csúnya stb. Persze ebben is van egy határ. Azonban én biztos szégyellném, hogy ilyet csináltam de mikor 5-6-7 vagy talán éveket dolgoznék ennyi pénzért.... belegondolni is rossz, bár biztos nem fizetnének nekem ennyit:P
20/F
10/13 napietus válasza:
annyi pénze, amennyiért én ilyet vállalnék, max. a 100 leggazdagabb magyar valamelyikének van. de velük meg azért nem, mert nem célom magam egy életre elkapálni az egész társaság előtt.
szóval a válasz határozott nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!