Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » KIZÁRÓLAG HÖLGYEKTŐL kérdezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KIZÁRÓLAG HÖLGYEKTŐL kérdezem hogy 18 évesen a 13cm az gáz?

Figyelt kérdés
Valahogy már lassan 3 év elmúltával de 13cm-nél nagyobbra nem igazán akar nőni :( Olyan kérdésem lenne és kérlek válaszoljatok lányok hogy szerintetek az gáz ? Ismétlem: 18 évesen ..
2011. júl. 14. 21:06
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
62%

Mivel egy dolgot akarsz hallani. GÁZ!!! Gáz főleg ha csak 3 centi vastag. Bár igaz akkor gúny nélkül is gáz. Akkor marad a ~40% csaj akit nem érdekel a méret.

Ha viszont 13cm/4-5cm akkor készülj fel sok fiatal pics@n@l könnyen túl nagy is lehet.

2011. aug. 4. 01:01
 32/52 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy lemértem még1x mert szarul mértem (utána néztem pontosan hogy is kell) 12cm ..
2011. aug. 12. 21:03
 33/52 anonim ***** válasza:
40%
Gáz!
2011. aug. 12. 21:06
 34/52 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele. Annak a lánynak aki szeret téged nem az a fontos hány centi a farkad. Kielégíteni meg úgyis kitudod vele úgyhogy nincs miért aggódni és ne azzal foglalkozz másoknak mekkora ennyi idős korban hiszen nem lehet mindenkinek nagy.
2011. aug. 12. 21:09
 35/52 anonim válasza:
Nekem is akkora. Szerintem gáz.
2011. aug. 12. 21:16
 36/52 anonim ***** válasza:

GÁZ. Meg kell találnod a nők ~40% akinek tökmindegy.

Mert különben idővel félre fog dugni.

2011. aug. 12. 21:28
 37/52 anonim ***** válasza:
Ne aggódj miatta, csak sokat kell öntözni, ügyelj hogy sok napfény érje. Átlagosan a 18 év kicsit sok, de ha pl. almafára gondolsz, akkor pont tökéletes!
2011. aug. 12. 21:49
 38/52 anonim ***** válasza:

Bár fiú vagyok válaszolok...

18 évesen ne ezzel szarakodj már.... 12 cm, akkor annyi. Nem áz, azzal is ki tudsz elégíteni egy csajt :D...

Egyébként meg rosszul értelmezted táblázatot. Az alsó számsor (x) az a kort jelenti, a függőleges (y) a méretet.

Tehát egy 20 éves férfinek 14,6 cm-s pénisze van a statisztika szerint. Egy 15 évesnek 14,2.

(A két szaggatott vonal pedig a szórási tartományt jelenti, az a között lévő méretek fordultak még elő gyakran.)

16 (és fél) éves vagyok és 15 cm 4,5 átmérővel, ez van ezt kell szeretni :D....

Úgyhogy ne parázz ezen! (a táblázat alapján sem vagy gáz, kicsit kisebb mint az átlag, de nem vagy egyedül hidd el, nem az a legfontosabb, a leendő csajodnak pont jó lesz, majd meglátod)

2011. aug. 12. 21:52
 39/52 anonim ***** válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:49

Neked már ágyban kellene lenned nem? ;)

(Ha a szex kategóriában teszi fel, akkor nem kellene kötözködni, hogy nem konkretizálja le, mert akinek ez nem egyértelmű, baj van az értelmezési képességeivel :))

2011. aug. 12. 21:57
 40/52 A kérdező kommentje:
Ezzel mit akarsz mondani
2011. aug. 12. 22:00
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!