Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm holnap jön hozzám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm holnap jön hozzám és hát úgy néz ki lesz szex is megint csakhogy félek hogy megint nem fogok tudni elmenni mit tegyek hogymost el is élvezzek majd?

Figyelt kérdés

2 napja feküdtünk le elösször egymással nekem ő volt az első 1 órán át csináltuk és nem sikerült elélveznem. Azt mondta hogy majd összehozzuk és igyekszik ő is de én egy kicsit tartok tőle hogy most sem fog összejönni. Hogy oldjam meg ezt a problémát? A lányokat az mennyire zavarja ha a párjuk nem élvez el vagy ha nehezen élvez el? Amúgy ő rendes volt bátorított és azt mondta hogy nem zavarja de foglalkoztatja őt mert már 3 szor említette ezt a dolgot...

20F

2011. júl. 14. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
épp azért nem élvezel el mert nem arra koncentrálsz. túlstesszeled a dolgot, ideges vagy. nyugi! ez elég gyakori "gond". pár alkalom után meg fog oldódni.
2011. júl. 14. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Annyira görcsölsz rá, hogy ezért nem megy.

Igyál meg egy felest, vagy borozzatok, pezsgőzzetek közösen, és úgy kezdj hozzá, hogy csak simogatjátok egymást, kis kényeztetés, beszélgetés, és lesz ami lesz...

Semmi sem kötelező, az elélvezés sem.

Nyugi, nem marad ki az életedből, ha nem lesz már ekkora újdonság a szex, akkor menni fog.

2011. júl. 14. 20:53
 3/9 szamo77d ***** válasza:
100%

Ne figyelj magadra, csak a kislányra. Próbálj elmerülni,

feloldódni ebben a csodálatos élményben. Szűnjön meg min-

den, csak a kislány legyen! Senki, semmi egyéb! A tested

tudni fogja magától, hogy mi a teendő!

2011. júl. 14. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mit lehetne neked tenni. Arra tudok válaszolni, h a lányokat, vagyis engem konkrétan ez mennyire zavar. Hát engem nagyon. Hiába mondja a barátom, h nem én tehetek róla, még el is hiszem, komolyan, de egyszerűen utána mindig rám jön a bőghetnék, és minél inkább vigasztalni próbál, annál rosszabb...
2011. júl. 14. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat és hát megfogadom a tanácsot megpróbálok ellazulni és nem görcsölni tajta...

4. válaszoló: ez most tényleg ennyire rossz érzés? Megpróbáltunk szinte mindent ő élvezte csak nekem nem sikerült :/ habár lehet csak össze kel szoknunk és már is jó lesz...

2011. júl. 14. 21:51
 6/9 anonim válasza:

Olvass kicsit utána vannak jó dolgok, ne vedd sértésnek, de nem feltétlenül a te hibád ha nem mész el, azt a hölgy kéne előidézze végül is. Te törődj azzal, hogy megadj mindent neki amit csak akar, kényeztesd játsz vele és ha ő izgul te is fogsz :D

Egy két jó dolog;) :

[link]

2011. júl. 14. 22:37
 7/9 szamo77d ***** válasza:

Ne izgulj és ne félj ennyire már előre, mert akkor elő-

fordulhat, hogy megint nem jön össze! Ez a legszebb emberi

cselekvéskét éljen a szívedben-lelkedben és szeresd nagyon

a bnődet! Sok sikert és boldogságot!

2011. júl. 15. 06:47
 8/9 KaTriinn ***** válasza:

Először is nyugodj le! Mikor ott van a barátnőd, verj ki mindent a fejedből! Csak a barátnőd és te legyél! A gondolatod pedig ne ott mászkáljon, hogy mi lesz ha ....?! Hanem gondolj arra, hogy hamarosan látni fogod mindenéd, hamarosan benne leszel, élvezni fogod! Ne gondolj semmi másra, csak arra hogy k*rva jóóó lesz minden!

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem 5 perc alatt mész el az végülis nem rossz a lányoknak, mert többször eltudnak menni, vagy van olyan akinek több idő kell és ez megfelelő nekik. Ha majd többet együtt lesztek és minden ok lesz akkor rövidebb lesz. Most azért ilyen hosszú, mert máshol jár a gondolatod!

NYUGIIIIII!!!!

2011. júl. 15. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
sikerült..? ;)
2014. szept. 27. 01:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!