Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a spermicides óvszerről?
Figyelt kérdés
Véleményeket és tapasztalatokat szeretnék kérni ezzel kapcsolatban.2011. júl. 14. 20:42
1/4 anonim 

válasza:

Két éve használjuk a lifestyles-t, nincs vele gond (:
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem vagytok bénák akkor fölösleges ilyet venni. Ha bénák vagytok és benne van a pakliban, hogy kiszakadhat a gumi akkor se segít túl sokat, hogy spermicides volt a gumi, mert annyi hímivarsejtet úgyse pusztít el, ami megakadályozhatnak egy fogantatást.
Szerintem fölösleges.
3/4 anonim 

válasza:

Régebben az előző barátommal ilyet használtunk, mert úgymond elég félős voltam. Egy ideig működött is, de aztán olyan szintem megutáltam, h azt elmondani nem tudom... Minden alkalommal égett, csípett odalent, nem csak közben, utána is... Szóval utána már hanyagoltuk. Meg egyébként a pasik sem hiszem, h odavannak a 'traktorgumi'ért. :)
21L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Furcsa, mert pont a barátom mondta, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk pedig mondtam neki, hogy vastagabb meg félek, hogy irritálja a bőröm. Sima, normál óvszert használunk fél éve és eddig semmi probléma nem volt vele. Köszönöm még egyszer mindenkinek.
2011. júl. 14. 22:01
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!