Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legrövidebb video valaha, amire ki tudtad magad elégíteni?
Figyelt kérdés
Melyik az a video (hány mp, mi volt benne) amire még sikerült megfejni az egyszeműt vagy megsutulni a gombot, annyira izgató volt?2011. júl. 14. 20:22
1/4 Cyklon 

válasza:

Nem tudom, én általában nem nézem,mert csinálni szeretem a kielégítést,és nem magamnak hanem esetemben egy lány segítségével :D
2/4 A kérdező kommentje:
Gyk: Olyanok akik csinálják is, azok válaszoljanak érdemben:)
2011. júl. 14. 20:25
3/4 anonim 

válasza:

igazából a kérdésre magára nem válasz csak olyasmi :D
ismered ezt a reklámot http://www.youtube.com/watch?v=292Z40lnDJY ?
na erre én egy "challenge accepted" fejjel megpróbáltam bebizonyítani hogy elég 30 mp, de hiába csináltam mint egy prímás hegedűs nem volt elég xD
egyébként 30 mp alatt még valami "normális" (szexfilm, stb) dologra is húzós lenne ez csak poénból volt ^^
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!