Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Mégiscsak jó lenne tudnom
Figyelt kérdés
Barátommal most leszek együtt a hétvégén.. én még szűz vagyok,... de ez nem gond.. ő is akarja és én is...de amikor orálisan fogom őt kényesztetni, akkor a gumi rajta van vagy sem??2011. júl. 14. 19:50
1/7 anonim 

válasza:

Csak a ribancok szopnak gumival! Ő sem tesz oda egy alufóliát, miközben téged fog nyalni.
2/7 Speed-L válasza:
hát kérlek szépen én honann tudjam hogy lesze rajta gumi vagy nem? :D..de am nem kell rá gumi
3/7 anonim 

válasza:

Előbb ballagj el az általános iskolából, úgy csináld!
5/7 anonim 

válasza:

Ahogy nektek jobb.
A gumi esetleg segíthet, ha neked van némi ellenérzésed a dologgal kapcsolatban, nem véletlen van gyümölcsös ízű. A nemibetegségektől ebben az esetben is véd, el lehet kapni orális szexszel is ezt-azt.
Ha nem tartasz a dologtól semmilyen formában, nem kell a gumi, de behatolás előtt feltétlen húzzátok fel!
Gondolom alap.
Az első szexnél meg senki se mondta, hogy kötelező rögtön lesz.opni.
6/7 anonim 

válasza:

Fölösleges egy gumit elpocsékolnotok arra, hogy esetleg kiszakítod a fogaddal, ráadásul ha már csinálod, akkor had érezze rendesen :) gondolom neked nincs szájbetegséged, és neki sincs nemi betegsége...
7/7 anonim 

válasza:

Első szexnél sztem marhára de felesleges a sz.pás. de tényleg!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!